Τα έξαλλα SMS του Τάκη Τσουκαλά στον Τζόκερ

Τι συζήτησε ο no1 super villain του Γκόθαμ με τον no1 super villain του Πειραιά και περιχώρων.
SHARES

Τι είναι και ο Τζόκερ, ένας Τσουκαλάς που δεν στάθηκε και τόσο τυχερός στη ζωή του, αυτό είναι. Μια γραμμή τους χωρίζει και έχουν υπάρξει φορές που ένα τηλέφωνο ήταν αρκετό για να κάνει τον Τάκη να την πατήσει αυτήν τη γραμμή, σχεδόν να την περάσει, να φτάσει ένα βήμα πριν την παράνοια.

Σ' αυτόν τον Τάκη, λοιπόν, έστειλε μηνύματα ο πιο πρήχτης villain των τελευταίων βδομάδων, αυτός που βρίσκεται παντού, αυτός που δεν χορταίνει να μιλάνε για τον χορό του σε κάτι σκαλιά.

Τι να πω. Έχει αρχίσει ο κόσμος να τρελαίνεται or is it just me?

Δες τα μηνύματα που αντάλλαξαν:

 

Share
 

24Media Network

VAR, όλη η αλήθεια: Τέρμα στα fake news

Τι ισχύει με την γραμμή του οφσάιντ και πότε θα μπει στο ελληνικό πρωτάθλημα; Γιατί δεν χρησιμοποιείται αυτή της NOVA; Ισχύει ότι έχουμε τη "φθηνή" έκδοση του VAR; Πόσο κοστίζει σε κάθε αγώνα της Super League; Οι διαιτητές όντως δεν έχουν προετοιμαστεί σωστά για τη χρήση του; Το Sport24.gr έχει όλες τις απαντήσεις για το σύστημα που συζητείται όσο τίποτα άλλο στη χώρα μας.

Το ιταλικό στοίχημα ζωής του Κυριακόπουλου

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος έπρεπε να περάσει πρώτα από φροντιστήριο τακτικής και... γλώσσας μέχρι να τον εμπιστευτεί και να τον κάνει βασικό ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι, ο οποίος ετοιμάζει τον "Γεωργάτο της Σασουόλο"!

 

Print

Οι αγαπημένοι ήρωες των αστυνομικών μυθιστορημάτων

Από τον Σέρλοκ Χολμς στη Νάνσι Ντρου και από τον Ηρακλή Πουαρό στον Φίλιπ Μάρλοου, οι χαρακτήρες των αστυνομικών βιβλίων έχουν γράψει τη δική τους ιστορία όχι μόνο στη λογοτεχνία, αλλά και στο σινεμά και την τηλεόραση.

POP για τις δύσκολες ώρες

Η Κυψέλη είναι υπερβολικά κουλ

Περιπλανηθήκαμε στα άδυτα της πιο εδώ και τώρα γειτονιάς της Αθήνας.

Social Man
PROMO