Κάποιος έκλεψε την αρματωσιά του Iron Man και δεν είναι σενάριο της Marvel

Η ληστεία της δεκαετίας είναι γεγονός, ενώ κανείς δεν γνωρίζει και δεν έχει δει τίποτα.
SHARES

Θα μπορούσε να είναι ένα ωραίο στόρι για κάποια ταινία της Marvel. Να έχει χαθεί η πανοπλία του Iron Man και όλοι οι σούπερ ήρωες να ενώνουν τις δυνάμεις τους για να βοηθήσουν τον Τόνι Σταρκ. Όχι, όμως. Συνέβη στην πραγματικότητα, έχει ήδη κινητοποιηθεί το LAPD και όλοι στο Λος Άντζελες ψάχνουν τους κλέφτες της αυθεντικής στολής του σούπερ ήρωα, η οποία κοστίζει σχεδόν 300.000 ευρώ.

Σύμφωνα, μάλιστα, με το αμερικανικό δίκτυο CBS, δεν έχει δει κανείς τη στολή του Iron Man στο σημείο που φυλασσόταν, εδώ και και περίπου ένα μήνα και γινόταν προσπάθεια ανεύρεσής της. Ωστόσο, μετά από αρκετό ψάξιμο δίχως καρπούς, αποφάσισαν πως είχε έρθει η στιγμή να ειδοποιηθεί η αστυνομία.

Όποιος έχει αποφασίσει να την κλέψει, λοιπόν, εδώ και ένα μήνα μπορεί να τη φοράει και να το 'παίζει' Iron Man στη θέση του Τόνι Σταρκ. Πάντως, στο άκουσμα της σουρεάλ αυτής είδησης, ο κόσμος του twitter έχει ξεσαλώσει με το κύριο ερώτημα που δημιουργείται να είναι το "πώς γίνεται να κλέψεις μια ολόκληρη πανοπλία χωρίς να σε δει ΚΑΝΕΙΣ;"

 Ήδη οι θεωρίες συνωμοσίας δίνουν και παίρνουν με τους περισσότερους να καταλήγουν στο συμπέρασμα πως λογικά ο Thanos την έχει κάνει τη δουλειά. Εκτός κι αν πίσω από όλα κρύβεται ο Deadpool. Αυτό το σκεφτήκατε;

Share
 

24Media Network

Τα κομμάτια που λείπουν από το Game of throne του Ολυμπιακού

Ο Σταύρος Γεωργακόπουλος κάνει τον απολογισμό του φετινού Ολυμπιακού και ξεκαθαρίζει ότι με δυνατές επενδύσεις σε νέους –και καλούς- Ρομπέρτο, Μέλμπεργκ, Μιραλάς και... Μπεργκ, η φετινή ξέφρενη πορεία θα εκτοξευθεί προς τους τίτλους.

Ο Θεόφιλος έχει όλες τις εμφανίσεις των ονείρων σου

Έχει συλλογή με πάνω από 1.000 εμφανίσεις αθλητών ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ, καθώς και το χάλκινο παπούτσι του Νίκου Αναστόπουλου από το 1983. Οι ιστορίες του είναι μοναδικές για το πώς γνωρίστηκε με αθλητές και το πώς έχουν φτάσει στα χέρια του. Ο μεγαλύτερος συλλέκτης φανελών στην Ελλάδα, Θεόφιλος Αδαμάκης, ξετυλίγει το κουβάρι του τρελού πάθους του στο Sport24.gr.

 
POP για τις δύσκολες ώρες
PROMO
Social Man