ORIGINALS

Κι όμως, ο Tyrion ήταν μέλος πανκ μπάντας

Κολαστήριον τα live τους.

Φαντάζομαι πως αν δεν αναγνωρίζεις τον Tyrion Lannister, κατά κόσμον Peter Dinklage, μάλλον μόλις σε ξέβρασε το κύμα από κάποιο ερημονήσι. Καλώς ήρθες στον πολιτισμό, σου δίνουμε λίγη ώρα να εξοικειωθείς και τα λέμε αργότερα.

Όλοι εμείς οι υπόλοιποι, είτε βλέπουμε Game of Thrones είτε όχι, ξέρουμε ποιος είναι ο κύριος. Μερικοί πιο μυημένοι, πιθανώς να ήξεραν τον γεννημένο στο New Jersey ηθοποιό ακόμη και πριν τη σειρά που τον εκτόξευσε, αφού στο παρελθόν έχει συμμετάσχει σε ταινίες όπως το ‘Elf’, το ‘X-Men’ και το ‘Death at a Funeral’ αλλά και σε σειρές όπως το ‘Nip/Tuck’, το ’30 Rock’ και το ‘Oz’.

Αυτό όμως που πιθανότατα κανένας δεν γνωρίζει είναι μία πληροφορία που αποκάλυψε ο ίδιος ο Dinklage μιλώντας στο Playboy. Ο Tyrion Lannister του ‘GoT’ λοιπόν, κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’90, υπήρξε μέλος μιας πανκ μπάντας ονόματι Whizzy, ή πιο συγκεκριμένα, μιας πανκ-φανκ-ραπ μπάντας(!) με έδρα τη Νέα Υόρκη.

Δίναμε συναυλία στο CBGB και χοροπηδούσα πάνω στη σκηνή όταν έκοψα το κεφάλι μου. Ήμουν σαν τον Sid Vicious, αιμορραγούσα σε όλη τη σκηνή, το αίμα πήγαινε παντού. Πήρα  μια βρώμικη χαρτοπετσέτα από το μπαρ, έδεσα την πληγή και συνέχισα“, θυμήθηκε ο Dinklage και συνέχισε στο ίδιο πανκ κλίμα:

Καπνίζαμε και πίναμε στη σκηνή και μια φορά ο μπασίστας μας λιποθύμησε. Δεν μας ένοιαζε πολύ η ασφάλειά μας τότε, ήμασταν απ’ αυτές τις μπάντες“.

Όποιος είχε δει το ‘Game of Thrones: The Musical’ πάντως, κάτι πρέπει να είχε ψιλιαστεί:

Πηγή: Esquire