AP IMAGES
ORIGINALS

Ο Jason Derulo γυρίζει το σίκουελ του Ανακόντα

Δεν χρειάζεται να εξετάσετε και πολύ τη νέα φωτογραφία του, γιατί βγάνει μάτι.

Σε περίπτωση που δεν το ξέρετε να σας εξηγήσω. Το Ανακόντα ήσαντο μια ταινία εκεί στα τέλη των 90ς, ένα creature-feature αν μποράμε να το πούμε έτσι και μποράμε γιατί αν είδατε έτσι το είπαμε. Είχε που λέτε Χένιφερ Λόπεζ, είχε Άης Κιούμπ, είχε Τζον Βόιτ, είχε Όουεν Γουίλσον, είχε ολ σταρ καστ κοινώς, αλλά το πιο μεγάλο αστέρι ήταν το ανακόντα, για τούτο άλλωστε η ταινία ονομάστηκε Ανακόντα και όχι ‘Λόπεζ, Κιούμπ, Βοίτ εντ Γουίλσον’. Που πλάκα-πλάκα δεν θα ήταν άσχημος τίτλος για ταινία.

Αλλά ναι, Ανακόντα η ταινία, ένα τεράστιο φιδαριό ο αστήρ και όπως καταλαβαίνετε η φάση ήταν τους τρώω όλους μέχρι να με φάνε, με την Τζένιφερ Λόπεζ να βγαίνει νικήτρια, γιατί ήταν η Τζένι φρομ δε μπλοκ, το είπε και στο ομότιτλο τραγούδι. Η ταινία για κάποιον ανεξήγητο λόγο πήγε καλά, τόσο καλά μάλιστα που γέννησε άλλα ΤΕΣΣΕΡΑ κινηματογραφικά ανακοντάκια, με το νούμερο πέντε της σειράς μάλιστα να είναι σύμπραξη τιτάνων, καθώς στο σκηνικό με τα ανακόντα πέφτει και ο μεγαλοκροκόδειλας από το Λέηκ Πλάσιντ. Κινηματογραφική ιστορία σας διδάσκω εδώ όχι μαλακίες.

Μετά το Lake Placid vs Anaconda όμως η σειρά κάπου έφτασε σε ένα αδιέξοδο και κάπου χάσαμε την επαφή μας με τα γιγάντια φίδια, κάτι που η αλήθεια είναι δεν μας στενοχώρησε και τόσο, γιατί ήδη από το πρώτο σήκουελ της σειράς ήμασταν στο «α νταξει, μιλάμε για επική πατατιά».

Ο Τζέησον Ντερούλο όμως δεν συμφωνεί μαζί μας. ΚΑΘΟΛΟΥ. Και βάλθηκε με ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΣΤ εις στο ίνσταγκραμ να βάλει ΞΑΝΑ τα σήκουελ του Ανακόντα εις στο τραπέζι της ποπ κουλτούρας.

Δείτε την φωτογραφία. Δείτε την. Δεν χρειάζεται να τη εξετάσετε και πολύ γιατί βγάνει μάτι. Ναι. ΝΑΙ. Ο Τζέησον Ντερούλο αναγνώστες και αναγνώστριαι κουβαλά μέσα στο βρακί του το σήκουελ του Ανακόντα. Δεν ξέρουμε ακόμα πως λέγεται. Ίσως:

-Τζέησον Ανακόντα – ένα φίδι στον καβάλο μου

ή

Ανακόντα – Τζέησον Λιβς

ή

Ανακόντα 6 – Is that an anaconda in your pocket or are you just happy to see me?

Όπως και να λέγεται ο Τζέησον έκαμε σαματά, προκάλεσε χαμό, με πολύ κόσμο να λέει “μα σας παρακαλώ κύριε Ντερούλε, είπαμε να κάμετε μάρκετινγκ για την ταινία, αλλά όχι να μας πνίξετε και στο φώτοσοπ”.

Κάτι που εξόργισε τον κατά τα λοιπά ήρεμο και συμπαθή καλλιτέχνη, ο οποίος έσπευσε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους:

“Φώτοσοπ; Φώτοσοπ; Μην με κάνετε να το βγάλω έξω. Δεν υπάρχουν αρκετές γυναίκες εδώ γύρω. Απλά να ξέρετε πως εμείς οι Αϊτινοί, είμαστε διαφορετικοί”.

Τώρα να σας πω, δεν ξέρω αν με αυτήν την τελευταία του κουβέντα υπονοεί πως όλοι οι κάτοικοι  της Αιτής αρέσκονται να κουβαλάνε ανακόντες στο βρακί τους ή αν ενδεχομένως εννοεί πως ένα μεγάλο μέρος του ανδρικού πληθυσμού της Αιτής ζητά παθιασμένα ένα ακόμα σήκουελ της περίφημης κινηματογραφικής σειράς.

Το μόνο σίγουρο είναι πως από εδώ και στο εξής το όνομα Τζέησον Ντερούλο πάει αγκαζέ με το “τοίχο-τοίχο”.

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

 

(Κεντρική φωτογραφία: AP IMAGES)