ORIGINALS

O Jason Momoa ξυρίστηκε και η γη σείστηκε

Ο Khal Drogo ξύρισε το μούσι που διατηρούσε από το 2012.

Ο Jason Momoa, γνωστός και αγαπημένος μας από τον ρόλο του ως Khal Drogo, αλλά και ως Aquaman, αποφάσισε να ξυριστεί μετά από εφτά χρόνια για καλό σκοπό.

Παρόλο που θέλω να σωθεί ο πλανήτης, όλα τα βίντεο και οι διαφημίσεις που σκοπό έχουν το awareness για το περιβάλλον, μου φαίνονται αφόρητα βαρετά και χαζά. Ίσως όλο αυτό να ξεκίνησε από το ‘Εμείς και ο Κόσμος’ , το πιο βαρετό μάθημα που έχει εφεύρει ποτέ το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα (και να θυμήσω ότι υπήρχε και μάθημα που λεγόταν “Οικιακή Οικονομία” στο Γυμνάσιο, αλλά ακόμα και αυτό ήταν λιγότερο βαρετό). Ε, λοιπόν ο Momoa κατάφερε να κάνει ακόμα και αυτό κουλ.

Στο παρακάτω βλίντεο ξυρίζει εντελώς το εμβληματικό του μούσι και κάζουαλι μιλάει για το πλαστικό που καταστρέφει τη γη μας και πως μπορούμε να τη σώσουμε. “Ι don’t wanna bitch about it” λέει καταλαβαίνοντας όλους εμάς που βαριόμαστε να ακούμε για το περιβάλλον. Και συνεχίζει εντελώς κουλ και λέει ότι το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι ανακύκλωση. Και φυσικά όλο αυτό έγινε βάιραλ, οπότε διπλή νίκη για το περιβάλλον. Δείτε:

Μια ακόμη παρατήρηση. Έχω ένα φίλο που αποκαλεί το ξύρισμα “το λίφτινγκ του φτωχού” και έχει δίκιο. Πόσο μικρότερος φαίνεται ο Momoa στο τέλος του βίντεο;

Κεντρική φωτογραφία: Αssociated Press