Όταν ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποκάλυπτε σε συνέντευξη το 1992 ότι ήταν όντως στο Πολυτεχνείο

Νόμιζες ότι έκανε πλάκα στους 'Απαράδεκτους'; Κι εμείς.
SHARES

Φωνάζει από μακρυά ως είδηση μεταμφιεσμένη σε clickbait, τόσο μισητό, τόσο αισχρό που θες να κάνεις ντου στα γραφεία μας, αλλά δεν είναι καθόλου έτσι τα πράγματα. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, όντως ήταν μέσα στο Πολυτεχνείο το '73 και τα "εμείς Δημητρούλα ήμασταν στο Πολυτεχνείο, για να σου δώσω δηλαδή να καταλάβεις, εμείς ρίξαμε τη χούντα", δεν τα έβγαζε απ' το μυαλό του. Τα έζησε και τα διακωμώδησε, γνωρίζοντας.

Σε μια ξεχασμένη απ' τον Θεό συνέντευξή του στο ACHAIA CHANNEL, το μακρινό 1992, αποκαλύπτει ότι στα 18 του χρόνια ήταν 'μέσα' και μας συγκινεί, γιατί όχι μόνο δεν μας γκρεμίζει έναν απ' τους μεγαλύτερους τηλεοπτικούς μας ήρωες, αλλά τον ενισχύει και με την αλήθεια, τόσο του βιώματος, όσο και της απογοήτευσης που ήρθε μετέπειτα και τον σχημάτισε.

Δες το βίντεο, προσπάθησε να αντέξεις την υπερβολική οσμή καλτίλας που θα φτάσει στα ρουθούνια σου και αποθέωσε τον άνθρωπο, ο οποίος πριν αρχίσει να βαράει παλαμάκια στο 'Στην Υγειά μας' (βλέπε σχετικό τελειωμένο θέμα εδώ), τόλμησε να θίξει ένα ζήτημα ταμπού πριν απ' όλους: την εκμετάλλευση μιας εξέγερσης-ορόσημο από τυχάρπαστα και ανυπόληπτα ανθρωπάκια.

Δες:

 

Share
 

24Media Network

Άγγιξε την τελειότητα

Ο Τσάρλυ αναλύει την αψεγάδιαστη εμφάνιση του Ολυμπιακού, που σκότωσε την Κρασνοντάρ με τον δικό της τρόπο. Κέρδισε όλες τις μάχες, έχτισε τον θρίαμβο και αποδόθηκε δικαιοσύνη.

 
equalizer
POP για τις δύσκολες ώρες

Ο δρόμος έχει τη δική του μουσική

Συναντήσαμε τους ανθρώπους που δίνουν ήχο στην καλοκαιρινή Αθήνα.

Social Man
PROMO