ORIGINALS

Όταν ο Βασίλειος Κωστέτσος, η Claudia Schiffer και ο Axl Rose τα πίνανε στο La Mamunia

Οργασμός 90s καλτίλας στο βίντεο που δεν πρέπει να λείπει από κανένα ελληνικό σπίτι.

Ο Θεός του YouTube ανταμείβει αυτούς που καίγονται, Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ YOUTUBE ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙ. Όταν έπεσα πάνω στο βίντεο που ακολουθεί σε κάτι γραμμές από τώρα, ούρλιαζα αυτάρεσκα. Είχα σηκωθεί όρθιος και φώναζα ότι υπάρχει ο Θεός, υπάρχει η Παναγία και αγαπάνε όσους περνάνε τη μέρα τους βλέποντας Ο,ΤΙ ΝΑ ‘ΝΑΙ στο ίντερνετ.

Τι να σχολιάσεις εδω;

Τον Μέγα Βασίλειο Κωστέτσο-μοδιστρομαγνήτη των 90s celebrities; Τα ντυσίματα; Τον κοστουμάτο κλαρινογύπα στο τέλος που ζητάει αυτόγραφο απ’ την Claudia Schiffer για να λέει μετά στην κλαρινοπαρέα του “ντάξει, πήρα τηλέφωνο”;

Κορυφαία λεπτομέρεια ότι όλοι ασχολούνται με την Claudia Schiffer και τον Αμερικανοχίπι Axl Rose, παίζει να μην τον βλέπουν καν. Ο μόνος που λείπει είναι ένας πορτιέρης με κολλητό ζιβάγκο να του ρίξει πόρτα.

Ή ο Πέτρος Κωστόπουλος να σκάσει από καμιά γωνιά με πουκάμισο Βλάση, και να του πει τα 30 πράγματα που πρέπει να κάνει πριν φτάσει τα 40.

Τι κάνετε μωρέ; ΕΙΝΑΙ Ο AXL ROSE ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ; Λίγο σέβας.

2

Το σκηνικό λαμβάνει χώρα το 1993 στο La Mamunia, τότε που οι Guns ‘n’ Roses είχαν έρθει για live στο ΟΑΚΑ, αφήνοντας τις χειρότερες εντυπώσεις.

Μπράβο στον Βασίλειο που διέσωσε αυτό το αρχείο και το ανέβασε στο YouTube κληρονομιά στις επόμενες γενιές.

Μικρή λεπτομέρεια ότι εμφανίζεται και ο Marcus δίπλα στον Κωστέτσο, ο οποίος μπορεί να μη λέει τίποτα στους σημερινούς (και πολύ σωστά), αλλά τότε ήταν το no1 ανδρικό μοντέλο. Όποτε ερχόταν εδώ δηλαδή, μας ζαλίζανε και μ’ αυτόν.

Για όσους δεν χορτάσανε καλτίλα, υπάρχει και ολόκληρο το βίντεο, ένα πραγματικό μισάωρο μεγαλείου. Καλή διασκέδαση.