Πανελλαδικές 2018: 9 γονείς που ρεζίλεψαν ελεεινά τα παιδιά τους στο ίντερνετ

Σε καμία ψυχούλα δεν αξίζει τέτοια τύχη.
SHARES

Η Δευτέρα ήταν ημέρα χαράς και περισυλλογής, ήταν η μέρα που τα βλαστάρια του 2000, τα πιο διαβαστερά της γενιάς τους, κέρδισαν την ταμπέλα του φοιτητή.

Και ήταν επίσης η μέρα που οι περήφανοι γονείς τους ξεχύθηκαν στα social για να δώσουν συγχαρητήρια στον εαυτό τους, που έκαναν 'τέτοια παιδιά' και άμα το θυμόνταν, έτσι προς το τέλος του ποστ, μπορεί να έλεγαν και μια καλή κουβέντα γι' αυτά.

Αν και δεν ήταν απαραίτητο.

Ωστόσο, υπήρξαν νικητές, υπήρξαν γονείς με τόσο άθλια ποστς, τόσο αυτοαναφορικά, τόσο ξεδιάντροπα εγωιστικά, που μας έβγαλαν τα μάτια.

Διαλέξαμε 10 απ' αυτά για να βγάλουν και τα δικά σου μάτια.

Δες:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

 

Share
 

24Media Network

Ο Ολυμπιακός προς την Α2: Οκτώ απόψεις για την απόφαση των Αγγελόπουλων

Οι Αγγελόπουλοι δεν έκαναν πίσω, ο Ολυμπιακός δεν κατέβηκε στα play-off απέναντι στον Παναθηναϊκό και πλέον οι ερυθρόλευκοι οδεύουν προς την Α2. Ο Μάνος Μίχαλος, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, ο Παντελής Διαμαντόπουλος, ο Παντελής Βλαχόπουλος, ο Σπύρος Καβαλιεράτος, ο Γιάννης Φιλέρης, ο Θέμης Καίσαρης και ο Χάρης Σταύρου παίρνουν θέση για την απόφαση του Ολυμπιακού.

Η ασπίδα του Φορτούνη

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται στοχευμένη ενίσχυση και επιτέλους έναν κεντρικό αμυντικό να δίνει ασφάλεια. Το χάρισμα του Βαλμπουενά και η θωράκιση του Φορτούνη. Ο Τσάρλυ αναλύει.

 
POP για τις δύσκολες ώρες

Το τέλος της εποχής των torrents

Η πειρατική σημαία στο διαδίκτυο κυματίζει μεσίστια. Θα ζήσουμε τη στιγμή που θα αποσυρθεί για πάντα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας;

Social Man
PROMO