Πέντε αστεία με τα οποία γέλασε μόνο ο Θωμάς Ζάμπρας

Σκληρό αλλά αληθινό 'Εγώ Γέλασα', αφιερωμένο στις άβολες στιγμές ενός stand up κωμικού.
SHARES

Όπως και να το δει κανείς, το χιούμορ είναι ένα εντελώς υποκειμενικό θέμα. Κάτι που φαίνεται αστείο στον τάδε, μπορεί να κάνει τον δείνα να ακούει γρύλους και κάτι που τον Χ τον κάνει να ξεκαρδίζεται, μπορεί να αφήνει τον Ψ με φάτσα Άγγελου Αναστασιάδη. Βέβαια αν σε λένε Ψ ή δείνα, έχεις μεγαλύτερα προβλήματα από το ποιο αστείο θα σε κάνει να γελάσεις (ορίστε, να ένα εξαιρετικό παράδειγμα κακού αστείου).

Υπάρχουν που λες αστεία για λίγους, αστεία προσβλητικά, αστεία τραβηγμένα, κρύα αστεία, κακά αστεία και αστεία που αργούν να δώσουν. Και υπάρχουν και τα αστεία με τα οποία γέλασε μόνο ο Θωμάς Ζάμπρας. Αστεία τα οποία δοκίμασε σε bits του και δεν τράβηξαν, αφήνοντας το κοινό να κοιτάζει όσο η σιωπή απλωνόταν και δημιουργούσε αυτή την αίσθηση εσωτερικού θανάτου που όλοι έχουμε βιώσει. Τι να κάνεις, κι αυτά μέσα στη ζωή είναι.

Το ότι ένα αστείο δεν προκάλεσε γέλιο, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι κακό. Μπορεί να μην το βοήθησαν οι συνθήκες, το περιβάλλον και το γενικότερο context. Εντάξει μπορεί και να ήταν απαίσιο, δεν θα επιμείνουμε, ούτε είμαστε εδώ για να κρίνουμε (το πρώτο αστείο του video πάντως το λατρέψαμε). Στην παρακάτω έκτακτη εκπομπή 'Εγώ Γέλασα', ο Θωμάς παρουσιάζει 5 αστεία που ενώ τα πίστεψε τόσο ώστε να τα εντάξει στα bits του, τελικά δεν τον δικαίωσαν.

Αν πάντως θέλεις να ακούσεις αστεία με τα οποία δεν γελάει μόνο ο Θωμάς Ζάμπρας, μπορείς να δεις την αντικειμενικά (είδες τι κάναμε εδώ!) πολύ αστεία παράστασή του, 'Εγώ Γέλασα', η οποία συνεχίζεται κάθε Τετάρτη, μέχρι και τις 27 Φεβρουαρίου στο θέατρο ELIART (Κωνσταντινουπόλεως 127, Γκάζι, τηλέφωνο κρατήσεων: 210-3477677). Μέχρι τότε, να 5 αμφιλεγόμενα αστεία για να έχεις κάτι να σκέφτεσαι.

Share
 

24Media Network

Τέλος Καρντόσο-Λύμπε

Με απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη, οι Μιγκέλ Καρντόσο και Νίκος Λυμπερόπουλος αποτελούν παρελθόν από τη θέση του προπονητή και του Τεχνικού Διευθυντή αντίστοιχα.

Και τώρα ο τελικός με τους Σλοβάκους

Ο Σάββας Τζιομπάνογλου γράφει για την νίκη του ΠΑΟΚ στη πρεμιέρα, που ήρθε με κόπο και αφήνει διδάγματα για το τι δεν πρέπει να κάνει για να βρεθεί στους ομίλους του Europa League.

 
equalizer

Quentin, δεν είσαι ηθοποιός!

Τον λατρεύουμε ακόμα κι όταν παραδεχόμαστε ότι δεν είναι καλός σε ένα πράγμα: Στην ηθοποιία. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι απολαυστικός. Λεπτή η γραμμή. Παραθέτουμε τα πειστήρια.

POP για τις δύσκολες ώρες

Ο δρόμος έχει τη δική του μουσική

Συναντήσαμε τους ανθρώπους που δίνουν ήχο στην καλοκαιρινή Αθήνα.

Social Man
PROMO