Τα πιο ερωτικά μηνύματα που έχουν σταλεί ποτέ στην εκπομπή του Ραπτόπουλου

Γιορτάζουμε τον Άγιο Βαλεντίνο με τον πιο σεξουαλικό τιμωρό στραβοστόμηδων της Θεσσαλονίκης.
SHARES

Μέσα στα μηνύματα που δέχεται ο Ραπτόπουλος όλα αυτά τα χρόνια, κρύβονται τόνοι οπαδικής σοφίας και ευτυχώς για όλους εμάς, αυτοί οι τόνοι δεν περιορίζονται μόνο στο ποδόσφαιρο, στα ξυλίκια και στις διαφημίσεις για τσιπουράδικα.

Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων πέφτουν και τα ζητήματα καρδιάς.

Οι εθισμένοι τηλεθεατές μοιράζονται συχνά τους ερωτικούς τους προβληματικούς με τους αγαπημένους τους ήρωες, στέλνοντάς SMS και κλέβοντας μερικά δευτερόλεπτα τηλεοπτικής αίγλης, όταν αυτά κερδίζουν πανηγυρικά μία θέση στο κάτω μέρος της οθόνης.

Γίνεται να μη χαρείς;

Εμείς καήκαμε για ώρες, βλέποντας τον Ασλάμα και τον Μπουγάτσα να μοιράζουν γηπεδική κουλτούρα στους ανίδεους, με στόχο να ξεχωρίσουμε τα μηνύματα που αφορούν αισθήματα και επιθυμίες, από όλα τα υπόλοιπα.

Δες μερικά απ' τα πιο καφροσέξουαλ μηνύματα που έχουν σταλεί ποτέ στην Μαρμίτα και γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο παρέα με τον ερωτικότερο τιμωρό στραβοστόμηδων εκεί έξω.

1.

 

2.

 

3.

 

4.

 

5.

 

6.

 

7.

 

8.

 

9.

 

10.

 

11.

 

12.

 

13.

 

14.

 

15.

 

16.

 

17.

 

18.

 

19.

 

20.

 

21.

 

22.

 

23.

 

Share
 

24Media Network

NOT in Piraeus

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος γράφει για την ατσάλινη εμφάνιση του Ολυμπιακού, που δεν παραδόθηκε ποτέ και έκανε τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο να περάσει… εγκεφαλικό!

 
POP για τις δύσκολες ώρες

PODCAST

Γιατί το 'Joker' κέρδισε το Χρυσό Λιοντάρι της Βενετίας

Πώς κέρδισε το 'Joker' το μεγάλο βραβείο και πώς θα επηρεάσει την υπόλοιπη χρονιά; Ποια ήταν η πραγματικά καλύτερη ταινία του φεστιβάλ και ποιο νέο όνομα σκηνοθέτη πρέπει να θυμάσαι; Θα είναι αυτά τα χειρότερα βραβεία του event για τον ιστορικό του μέλλοντος;

Λόγω Τιμής, η προφορική ιστορία

Οι συντελεστές της σειράς εξομολογούνται στιγμές από την πιο 'εσύ κι εγώ' παρέα της ελληνικής τηλεόρασης.

Social Man
PROMO