Τα χριστουγεννιάτικα στολίδια για το μούσι, είναι πλέον πραγματικότητα

Κάτι τερματίστηκε στο κοντέρ της χιψτεριάς.
SHARES

Είναι νωρίς να μιλάμε για τα Χριστούγεννα και τους στολισμούς, μαζί σου. Όμως. Αν τυχόν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που ήδη μετράνε αντίστροφα για την έλευση του Άγιου Βασίλη, δεν μπορούν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους και στολίζουν μέχρι και την τουαλέτα τους, η παρακάτω είδηση σε αφορά, ειδικά αν έχεις και μούσι.

Πλέον, εκτός από έλατα, καράβια, έπιπλα και ό,τι άλλο σου αρέσει να διακοσμείς σε χριστουγεννιάτικο mood, θα μπορείς να στολίσεις και το μούσι σου, χάρη στα ειδικά στολίδια που κυκλοφόρησαν και φέρουν την ονομασία Beardaments, εκ του 'beard ornaments'. Το σετ με τις 12 μικρές χριστουγεννιάτικες μπάλες κοστίζει περίπου 10 δολάρια, ενώ εκτός από στολίδια, μπορείς να προμηθευτείς και ειδικά έλαια τα οποία θα κάνουν το μούσι σου να μυρίζει εορταστικά.

Μάλιστα. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος διαγωνισμός χιψτεροσύνης, όμως κάποιος μόλις κέρδισε το χρυσό μετάλλιο.

Share
 

24Media Network

Στο μυαλό του Ντέιβιντ Μπλατ...

Ο Ολυμπιακός "σαρώνει" την αγορά για να βρει κοντό που θα τον ανεβάσει επίπεδο κι ο Χάρης Σταύρου "διαβάζει πίσω από τις λέξεις", παραθέτει ενδιαφέρουσες περιπτώσεις αθλητών και εξηγεί τι συμβαίνει με εκείνους που έχουν σε ισχύ συμβόλαιο με ομάδες της G-League.

Ο Παππάς ζει γι' αυτά τα παιχνίδια και το λέει

Ευστόχησε στο πρώτο τρίποντο του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ μετά από 0/10 και από τους 3 πόντους της προηγούμενης μάχης αναρριχήθηκε στους 24. Ο Νίκος Παππάς είχε την πιο παραγωγική βραδιά του στην τρέχουσα σεζόν και το 79-70 επί του Ολυμπιακού ήταν, ως επί το πλείστον, δικό του έργο.

 

Σινεμά

Οι αδερφοί Coen σύμφωνα με τους πρωταγωνιστές τους

Μιλήσαμε αποκλειστικά με τρία μέλη του καστ του ‘Ballad of Buster Scruggs’, της νέας ταινίας των αδερφών Coen που είναι διαθέσιμη στο Netflix. Tim Blake Nelson, Bill Heck και Harry Melling εξηγούν γιατί βρέθηκαν στην Άγρια Δύση και πώς είναι η συνεργασία με τους αδερφούς Coen.

PROMO
Social Man