Τα χριστουγεννιάτικα στολίδια για το μούσι, είναι πλέον πραγματικότητα

Κάτι τερματίστηκε στο κοντέρ της χιψτεριάς.
SHARES

Είναι νωρίς να μιλάμε για τα Χριστούγεννα και τους στολισμούς, μαζί σου. Όμως. Αν τυχόν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που ήδη μετράνε αντίστροφα για την έλευση του Άγιου Βασίλη, δεν μπορούν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους και στολίζουν μέχρι και την τουαλέτα τους, η παρακάτω είδηση σε αφορά, ειδικά αν έχεις και μούσι.

Πλέον, εκτός από έλατα, καράβια, έπιπλα και ό,τι άλλο σου αρέσει να διακοσμείς σε χριστουγεννιάτικο mood, θα μπορείς να στολίσεις και το μούσι σου, χάρη στα ειδικά στολίδια που κυκλοφόρησαν και φέρουν την ονομασία Beardaments, εκ του 'beard ornaments'. Το σετ με τις 12 μικρές χριστουγεννιάτικες μπάλες κοστίζει περίπου 10 δολάρια, ενώ εκτός από στολίδια, μπορείς να προμηθευτείς και ειδικά έλαια τα οποία θα κάνουν το μούσι σου να μυρίζει εορταστικά.

Μάλιστα. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος διαγωνισμός χιψτεροσύνης, όμως κάποιος μόλις κέρδισε το χρυσό μετάλλιο.

Share
 

24Media Network

Ολυμπιακός: Έχει εννέα στόπερ και ψάχνει στόπερ

Στον Ολυμπιακό ανήκουν ήδη εννέα κεντρικοί αμυντικοί, αλλά το καλοκαίρι θα επιχειρήσει να αποκτήσει ακόμα δύο, με άμεση προτεραιότητα έναν βασικό. Το Sport24.gr αναλύει τα δεδομένα για κάθε μια περίπτωση ξεχωριστά.

Πρόταση 1,4 εκατ. ευρώ για Μπεργκ

To 24o Eυαγγέλιο αποκαλύπτει την προσφορά Μπιγκφοράτης ομάδας στον Μάρκους Μπέργκ. Πού υπάρχει διαφορά καθώς και τις 3 ανταγωνίστριες του Ολυμπιακού για Ραβανέλι.

 
POP για τις δύσκολες ώρες
PROMO
Social Man