DONALD TRUMP

Το βίντεο του Trump ως Thanos είναι ό, τι πιο παλαβό θα δεις σήμερα

Κάποιοι φαντάστηκαν τον Πρόεδρο των ΗΠΑ ως τον απόλυτο κακό της Marvel, και το έκαναν για καλό.

Καταρχάς κάποιος να πει στον Trump ότι ο Thanos στο τέλος χάνει. Επίσης είναι ‘ο κακός’, οι καλοί είναι ο Iron Man, ο Thor και μερικοί ακόμη. Αυτά για αρχή.

Ο πορτοκαλί άνθρωπος που θαυμάζει τον εαυτό του όσο κανείς άλλος, σχεδόν κάνει πολιτική μέσω Twitter από την πρώτη στιγμή που έκατσε στην καρέκλα του οβάλ γραφείου. Και μέσα στο Twitter κυκλοφορούν πολλά όμορφα καλούδια, τα οποία συνήθως τον σατιρίζουν, αλλά και κάθε τόσο σκάνε και ένα δύο που τον στηρίζουν.

Αυτό συνέβη τώρα. Η επιτροπή για την επανεκλογή του -επίσημος δηλαδή λογαριασμός και όχι κάποιο troll- έφτιαξε και ανέβασε ένα βιντεάκι, μετά την ανακοίνωση της παραπομπής του σε δίκη για την καθαίρεσή του. Στο βίντεο ένας κακά φωτοσοπαρισμένος Thanos-Trump χτυπάει τα δάχτυλά του και οι εχθροί του εξαφανίζονται, στην προκειμένη περίπτωση στελέχη των Δημοκρατικών, όπως η Nancy Pelosi και ο Adam Schiff.

Η επανεκλογή του λένε είναι “αναπόφευκτη”, σε αυτό το βιντεάκι-παρωδία.

Δες το κρατάει, λίγα δευτερόλεπτα:

Αυτή η γραφικότητα έρχεται λίγες μέρες μετά από ένα άλλο post του ίδιου του Προέδρου, όπου είχε φωτοσοπάρει τα φάτσα του πάνω στο σώμα του ‘Rocky’.

Ότι είναι ο Rocky, κατάλαβες;

Τι ζούμε.