Φωτογραφίες: Amr Nabil / AP
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

15 σουρεάλ φωτογραφίες από την παρουσίαση του Cristiano Ronaldo στη Σαουδική Αραβία

Ο Πορτογάλος σταρ άφησε πίσω του την Ευρώπη για να συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Νασρ. Και οι οπαδοί της ομάδας τον υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό.

Μπορεί η περασμένη Τρίτη να ήταν γεμάτη με αγωνιστική δράση στην Ευρώπη, ωστόσο τα βλέμματα μεγάλης μερίδας του ποδοσφαιρικού πλανήτη ήταν στραμμένα στη Σαουδική Αραβία και συγκεκριμένα στο Ριάντ. Την πόλη δηλαδή όπου θα λάμβανε χώρα η παρουσίαση του Cristiano Ronaldo από την Αλ Νασρ.

Η όλη διαδικασία ξεκίνησε με τον CR7 να πραγματοποιεί την πρώτη συνέντευξη τύπου, σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, τους λόγους που αποφάσισε να αφήσει την Ευρώπη και να συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία.

«Ήταν μια πολύ μεγάλη απόφαση για τη ζωή μου. Θεωρώ πως δουλειά μου στην Ευρώπη τελείωσε. Αγωνίστηκα στις πιο σημαντικές ομάδες στην Ευρώπη. Τώρα βρίσκομαι μπροστά σε μια νέα πρόκληση στην Ασία. Ο σύλλογος μού έδωσε την ευκαιρία, όχι μόνο για το ποδόσφαιρο, αλλά και για τη γενιά, τα νεαρά παιδιά, τις γυναίκες. Είναι μια πρόκληση και είμαι χαρούμενος» σημείωσε αρχικά.

«Είχα πολλές προτάσεις από την Ευρώπη, από τη Βραζιλία, τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, ακόμα και από την Πορτογαλία. Τις άφησα, όμως, για να επιλέξω αυτήν. Για μένα είναι ωραία πρόκληση. Ξέρω τι θέλω. Είναι πρόκληση για μια αλλαγή, για κάτι διαφορετικό. Θέλω να δείξω μια διαφορετική οπτική της χώρας και της ομάδας μου» συμπλήρωσε. 

«Γνωρίζω ότι η λίγκα είναι ανταγωνιστική. Παρακολούθησα πολλά παιχνίδια. Ελπίζω ο προπονητής να θέλει να παίξω και να με βάλει. Είμαι ποδοσφαιριστής. Είμαι πολύ καλά που είμαι εδώ. Έσπασα όλα τα ρεκόρ στην Ευρώπη, θέλω να κάνω το ίδιο κι εδώ. Η ευκαιρία είναι μοναδική, εγώ είμαι μοναδικός, οπότε όλα είναι φυσιολογικά» κατέληξε ο Cristiano Ronaldo. 

Ύστερα από τις δηλώσεις του, πραγματοποιήθηκε επίσημη παρουσίαση στο γήπεδο της Αλ Νασρ. Το στάδιο ήταν γεμάτο, ενώ οι οπαδοί της ομάδας δε σταμάτησαν ούτε ένα λεπτό να πανηγυρίζουν για την έλευσή του. Ο μεγάλος χαμός, όμως, έγινε κατά τη διάρκεια της πρώτης προπόνησης μετά της λήξη της παρουσίασης. 

Τα videos και οι φωτογραφίες με τον Πορτογάλο να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ στη Σαουδική Αραβία, έστω και στην προπόνηση, έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo

Σαουδική Αραβία φίλαθλοι

Σαουδική Αραβία φίλαθλοι

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo