ΑΘΛΗΤΙΚΑ

6 ποστ του Zlatan στο Facebook που επιβεβαιώνουν ότι δεν μας βλέπει

Ο Zlatan Ibrahimovic φημίζεται για δύο πράγματα. Για την μπάλα που ξέρει και για το πόσο αδιάφορο του είναι τι πιστεύει ο κόσμος. Στο Facebook, εξασκεί κυρίως το δεύτερο.

Λατρεύω τον Zlatan. Θεωρώ ότι έχει βάλει το κορυφαίο γκολ που θα δω στη ζωή μου, παρότι απολαμβάνω περισσότερο το trash talking ή το attitude κατά τη διάρκεια κάθε ματς, παρά τα (πολλά) γκολ καθεαυτά.

Δηλαδή για κάθε φανταστικό γκολ του Zlatan που πανηγυρίζει από το Σαββατοκύριακο για το νταμπλ της Παρί Σεν Ζερμέν, υπάρχει ένα no-goal που είναι ακόμα πιο θεαματικό:

Μια από τις μεγαλύτερες απολαύσεις μου τελευταία είναι το χάζεμα του επίσημου λογαριασμού του Zlatan στο Facebook. Σπανίως θα δεις ποστ με γκολ, στιγμιότυπα ή υλικό από το χορτάρι. Το Facebook του Zlatan με τους παρά κάτι 25 εκατομμύρια fans είναι γεμάτο στιγμές αυτο-αποθέωσης.

Αν ρωτήσεις τον Zlatan, ποιος είναι ο βασιλιάς, δεν θα σου απαντήσει. Θα σου ρίξει χαστούκι που τόλμησες να ρωτήσεις ποιος είναι ο βασιλιάς μπροστά στον βασιλιά. Αυτό είναι το facebook του Σουηδού παίκτη. Κάτι σαν την Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Λέει και ξαναλέει ποιος είναι ο βασιλιάς. Να έξι εκπληκτικές στιγμές του:

MES QUE UN ΒΑΣΙΛΙΑΣ

ΕΝΑΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΛΕΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΡΩΤΗΣΗ

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΕΣ ΩΣ ΤΙ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΩΣ ΤΙ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΙ

ΣΥΜΠΑΙΚΤΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ

ΧΟΧΟ, ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Α, ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 😉