ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ελάτε να ζήσετε από κοντά το έπος του ’87

Το Ευρωμπάσκετ '87 είναι ένα ορόσημο της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας. Ο δημοσιογράφος του Sport24.gr, Γιάννης Φιλέρης, έζησε από κοντά τον θρίαμβο και τον εξιστορεί, στο βιβλίο του "'87 - Τίποτα δεν μας σταμάτησε". Ελάτε να τον ζήσετε κι εσείς από κοντά στο Public Cafe Συντάγματος, στην παρουσίαση του βιβλίου.

Το βράδυ (20:30) της Δευτέρας 12 Ιουνίου, ελάτε στο Public Cafe Συντάγματος να ζήσετε από κοντά το έπος του 1987. Της παρέας του Γκάλη, του Γιαννάκη, του Φασούλα, του Χριστοδούλου και των άλλων παιδιών, που ανέβασαν την Ελλάδα στην κορυφή του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Ο Γιάννης Φιλέρης, δημοσιογράφος του Sport24.gr και διευθυντής της εφημερίδας “Φως των Σπορ”, ήταν εκεί, έζησε κάθε στιγμή και εξιστορεί κάθε ανάμνησή του, στο βιβλίο “’87 – Τίποτα δεν μας σταμάτησε” που κυκλοφορεί από τη Physical Goods, με τη σφραγίδα της 24MEDIA.

Τριάντα χρόνια από την επέτειο του Ευρωμπάσκετ, ο συγγραφέας συγκεντρώνει τις καλύτερες αναμνήσεις των πρωταγωνιστών και αναβιώνει τις στιγμές που έκαναν όλη την Ελλάδα να ανατριχιάσει και δακρύσει.

Πέραν του Γιάννης Φιλέρη, ομιλητές στην παρουσίαση του βιβλίου θα είναι ο Παναγιώτης Φασούλας, μέλος εκείνης της ομάδας, η Όλγα Νικολαΐδου, εκδότρια της εφημερίδας “Φως των Σπορ”, ο Μάνος Μίχαλος, Director of Content της 24MEDIA, και ο Θανάσης Κρεκούκιας, δημοσιογράφος του Sport24.gr. Συντονιστής της συζήτησης θα είναι ο Παναγιώτης Βόγλης, δημοσιογράφος του Sport24.gr.

Φυσικά, όποιος θέλει, θα μπορεί να αγοράσει το βιβλίο και μάλιστα να του το υπογράψει ο συγγραφέας, αλλά και ο Παναγιώτης Φασούλας.