ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Jamie Vardy, ξέρω τι (τατουάζ) έκανες αμέσως πριν ‘κλειδώσει’ ο τίτλος στη Λέστερ

Λίγο πριν φωνάξει τους συμπαίκτες του στο σπίτι για το Τσέλσι-Τότεναμ που σφράγισε τον τίτλο για τη Λέστερ, ο Vardy πέρασε επτά ώρες στο κρεβάτι του πόνου.

Διάγουμε μέρες προετοιμασίας για το Athens Tattoo Convention και εκτός του να γυρνάμε ωραία βίντεο με τον Κυριάκο απ’ το Darkside, οργώνουμε το ίντερνετ για τατουάζ και σχέδια που θα θέλαμε να χτυπήσουμε πάνω μας εμείς ή φίλη μας ή εμείς μαζί με τη φίλη μας.

(Εντάξει, μερικά εξαιρούνται).

Ψάχνοντας λοιπόν, ανακαλύψαμε ότι ο στράικερ της Λέστερ, ενώ το σενάριο και το καστ για την ταινία της ζωής του είναι σε στάδιο προπαραγωγής, κάθισε επτά ώρες στο κρεβάτι του Nik Moss-Glennon και ‘χτύπησε’ στα πλευρά ένα ρολόι που δείχνει την ώρα που γεννήθηκε η κόρη του Sofia.

Στα πλευρά, το τατουάζ πονάει. Βάλε αυτό επί επτά ώρες και θα καταλάβεις γιατί ο Vardy το έριξε στις μπύρες αμέσως μετά την ‘τηλεοπτική’ κατάκτηση του πρωταθλήματος από τη Λέστερ. Ο στράικερ ‘χτύπησε’ το τατουάζ το απόγευμα της Δευτέρας (2/5) λίγο πριν μαζευτεί με την τρελοπαρέα για να πανηγυρίσει (έτσι):

Όπως φαντάζεσαι, μετά τη δημοσιοποίηση των ντοκουμέντων από το ‘χτύπημα’, ήταν θέμα χρόνου το τατουατζίδικο του Moss-Glennon να κατακλυστεί από τηλεφωνήματα για ραντεβού από εκατοντάδες φίλους της Λέστερ.