ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Μίλτος Τεντόγλου ανανέωσε με την Stoiximan και το γιορτάζει σαν Luffy σε ένα απολαυστικό anime βίντεο

Η Stoiximan, γιορτάζει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Έλληνα Χρυσό Ολυμπιονίκη έως το Παρίσι το 2024 με ένα εντυπωσιακό anime βίντεο.

Η Stoiximan και ο χρυσός Ολυμπιονικής του Τόκιο συνεχίζουν μαζί και το γιορτάζουν με ένα απολαυστικό video, στο οποίο ο Έλληνας πρωταθλητής αναπαριστά και πάλι τον Luffy. Λίγο πριν σηκώσει το χρυσό μετάλλιο στο Τόκιο, ο Μίλτος Τεντόγλου τράβηξε τα βλέμματα με μία κίνηση που έκανε κατά την παρουσίασή του στο Ολυμπιακό Στάδιο. Η γροθιά στο πάτωμα, προκάλεσε απορίες, όμως σύντομα μάθαμε πως ήταν ένας φόρος τιμής στο One Piece, το ιαπωνικό shōnen manga που δημιουργήθηκε από τον Eiichiro Oda το 1997.

Η ιστορία του ακολουθεί τις περιπέτειες του Monkey D. Luffy, ενός αγοριού που απέκτησε απίστευτη ευελιξία και πλαστικότητα στις κινήσεις του αφού έφαγε ένα Φρούτο του Διαβόλου. Μαζί με ένα πειρατικό πλήρωμα, αναζητά τον μεγαλύτερο θησαυρό στον κόσμο, γνωστό ως One Piece. Μία από τις κινήσεις που χρησιμοποιεί στις μάχες είναι το gear second, τεχνική που ενισχύει τη δύναμη και την εκρηκτικότητά του και αυτήν την κίνηση μιμήθηκε ο Μίλτος στο Τόκιο, πριν πετάξει για το χρυσό.

Εκτός από μεγάλος fan των magna και anime, o Έλληνας Ολυμπιονίκης είναι και γενικότερα λάτρης της κουλτούρας της Χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου, καθώς όπως μαθαίνουμε, κάνει μαθήματα ιαπωνικών. Πλέον, ετοιμάζεται για το Παρίσι και δεν θα είναι μόνος του, αφού για ακόμη μια φορά θα έχει την υποστήριξη της Stoiximan.

Μάλιστα, για να γιορτάσει αυτή τη συνεργασία, η Stoiximan ετοίμασε ένα εντυπωσιακό βίντεο με τον Έλληνα πρωταθλητή να αναπαριστά και πάλι τον Luffy. Κάτι μας λέει ότι θα τον δούμε πολλές φορές ακόμη να αποτίει φόρο τιμής στον αγαπημένο του ήρωα και ακόμη περισσότερες φορές να μας κάνει περήφανους με τις επιτυχίες του.

Η μεγάλη διαφορά είναι ότι αυτή τη φορά, σε αυτό το video ο Μίλτος Τεντόγλου φοράει στο στήθος το μετάλλιό του. Το μετάλλιο που κέρδισε χάρη στο άλμα του στα 8.41 μέτρα, ένα άλμα που έκανε περήφανους όλους τους Έλληνες. Απ’ ότι φα’ινεται, ο Luffy έφερε γούρι στον Έλληνα Ολυμπιονίκη. Και τα καλύτερα έρχονται!

Περισσότερες πληροφορίες στο iroes.gr