Χρήστος Μπόνης/EUROKINISSI
BUZZ

Ο Βασίλης Τσιάρτας επιστρέφει στην ΑΕΚ και στο Twitter ήδη βράζουν εναντίον του

«Όχι τον Τσιάρτα κοντά σε παιδάκια». Ο νέος προπονητής της δεύτερης ομάδας της ΑΕΚ έχει βαρύ παρελθόν διχαστικών δηλώσεων και κάποιοι δεν το ξεχνούν αυτό.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που κυκλοφορούν απ’ το μεσημέρι ο Βασίλης Τσιάρτας θα είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ Β’ τη νέα αγωνιστική περίοδο, με άμεσο συνεργάτη τον Μιχάλη Παυλή, μία απόφαση που ήδη ξεσήκωσε τους φιλάθλους της ομάδας -αλλά και όχι μόνο της ΑΕΚ. Γνωστός για τις προκλητικές του αναρτήσεις σε Facebook και Twitter, ο πρώην άσος της ΑΕΚ έχει διχάσει -στην καλύτερη- πολλές φορές τον κόσμο με τους χαρακτηρισμούς που έχει εξαπολύσει εναντίον ομάδων ανθρώπων αλλά και με τις πολιτικές τοποθετήσεις του.

Όλα αυτά φαίνεται ότι οι φίλαθλοι της ΑΕΚ δεν μπορούν να τα αφήσουν έτσι, αντιδρώντας στην πρόσληψη του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας τους στη θέση του προπονητή της δεύτερη ομάδας του συλλόγου, που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα tweets που γράφονται εναντίον του τις τελευταίες ώρες και λέμε «μόνο μερικά» γιατί τα περισσότερα, υβριστικά στο περιεχόμενό τους, δεν συμπεριλαμβάνονται ανάμεσα σε όσα ακολουθούν: