ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι φανέλες της Καλλιθέας είναι ό,τι πιο ωραίο έχουμε δει στο ελληνικό ποδόσφαιρο φέτος

Το νέο χρυσό σήμα και το εντυπωσιακό ποδοσφαιρικό φωτογραφικό πρότζεκτ στους δρόμους της Αθήνας και της Καλλιθέας.

Η φετινή χρονιά είναι πρωτόγνωρη για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μεγάλοι αστέρες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, όπως ο Marcelo και ο James Rodriguez, έχουν φτάσει στην Ελλάδα προκειμένου να αγωνιστούν με τη φανέλα του Ολυμπιακού, η ΑΕΚ μπαίνει στην Αγιά Σοφιά, αρκετά γήπεδα είναι γεμάτα. Οι νέες εμφανίσεις της Καλλιθέας, όμως, είναι το κερασάκι στην τούρτα.

Πριν από μερικές ημέρες, η Athens Kallithea FC, όπως πρόκειται να είναι το νέο όνομα της ομάδας της Καλλιθέας, κυκλοφόρησε τις φανέλες που θα φορά την ερχόμενη σεζόν στη Super League 2. Αυτό, όμως, που εντυπωσιάζει, δεν είναι μόνο η σχεδίαση και οι χρυσές λεπτομέρειες των εμφανίσεων, αλλά η εντυπωσιακή φωτογράφιση που πραγματοποιήθηκε στους δρόμους της Αθήνας και της Καλλιθέας.

Όπως μπορεί να παρακολουθήσει κανείς κοιτάζοντας τις φωτογραφίες αυτού του ξεχωριστού για τα ελληνικά δεδομένα πρότζεκτ, η Alice Sofia κυκλοφόρησε στα σοκάκια και τις στοές της πόλης και φωτογραφήθηκε από τον Χρήστο Κοντό.

Τα χρώματα όσο και η αισθητική εμφανίζουν ομοιότητες με τις φανέλες της Βενέτσια, η οποία διαθέτει ένα από τα πιο στιλάτα accounts στα social media παγκοσμίως. Κάτι που φυσικά δεν είναι τυχαίο, καθώς ο Ελληνοαμερικανός Θεόδωρος Φιλιππάκος, ο οποίος είναι πίσω από την άνοδο της ιταλικής ομάδας τα τελευταία χρόνια, συνεργάστηκε με μερικούς Αμερικανούς επιχειρηματίες για την εξαγορά της ιστορικής αθηναϊκής ομάδας που λείπει από την πρώτη κατηγορία εδώ και 16 χρόνια.

Αυτό που τραβά φυσικά τα βλέμματα είναι το νέο χρυσό σήμα της ομάδας με τα αρχικά ΑΚ (Athens – Kallithea). Στο έμβλημα μπορεί επίσης να παρατηρήσει κανείς τα πέντε αστέρια που αντιπροσωπεύουν την ενοποίηση πέντε τοπικών συλλόγων για την ίδρυση του συλλόγου της Καλλιθέας, και μία μοντέρνα εκδοχή αναπαράστασης του Θησέα, όπως εμφανίζεται στο έμβλημα της Καλλιθέας.

Οι νέες εμφανίσεις, τις οποίες μπορεί κανείς να τις αγοράσει στο επίσημο e-shop του συλλόγου, πρόκειται να φορεθούν κατά την ερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν 2021/22. Κανείς δεν ξέρει πώς θα τα πάει ο σύλλογος φέτος. Αλλά με τέτοιες φανέλες είναι πολύ δύσκολο να χάσεις.

Οι εντυπωσιακές νέες φανέλες της Καλλιθέας

Καλλιθέα

Καλλιθέα

Καλλιθέα

Καλλιθέα

Καλλιθέα

Καλλιθέα

Καλλιθέα

Καλλιθέα

Καλλιθέα

Καλλιθέα