ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Όταν ο Lebron συνάντησε τον Ronaldo, τον Ribery και την υπόλοιπη μικτή κόσμου

Καιρό είχαμε να δούμε τόσους ποδοσφαιριστές μαζεμένους σε ένα διαφημιστικό. Αυτά είναι τα καλά του ποδοσφαιρικού καλοκαιριού που πλησιάζει.

Έχω δει τέσσερις φορές το βίντεο της Nike για να καταφέρω να συγκρατήσω πάνω από 5 ονόματα ποδοσφαιριστών που εμφανίζονται σε αυτό. Πάμε λίγο.. Ronaldo, Neymar, Iniesta, Pique, Schneider, Pato, Ribery, Nilmar και πολλοί (ειλικρινά πάρα πολλοί) άλλοι. Με τον Guardiola να είναι στις εξέδρες και να κρατάει σημειώσεις στο μπλοκάκι του.

 

Την παράσταση βέβαια κλέβει ο Lebron James ο οποίος εμφανίζεται – μην πει κανείς χωρίς λόγο, λες και είναι το πιο ρεαλιστικό παιχνίδι ποδοσφαίρου ever αυτό που παρακολούθησες – σε μια σκηνή να μπλοκάρει ένα σουτ του Hernandez της United. Σταρ του σποτ και ο Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος απομένει να φορά ένα φανελάκι που του φτάνει μέχρι τον αφαλό. Ακόμα και στην Nike αρέσει να τον τρολάρει σε κάθε ευκαιρία.

 

Το βίντεο αποτελεί μέρος της καμπάνιας “My time is now” της Nike, μια καμπάνια που θέλει να επιδείξει την δίψα του καθενός από εμάς για να κάνουμε κάτι τώρα. Όχι στο μέλλον, αλλά τώρα. Εξού και αυτή η αρμάδα νεαρών ποδοσφαιριστών που βιάζονται να συναγωνιστούν με τα αστέρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, παρακάμπτοντας κανόνες και εμπόδια.

Να σημειωθεί ότι η μουσική υπόκριση του κλιπ είναι το μέγιστο Chicken από τους The eighties matchbox b-line disaster.