ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βραδιές ποδοσφαίρου στα T.G.I FRiDAY’S

Ορεκτικά και μπίρα στην μισή τιμή. Θες κάτι άλλο για να ψηθείς;

Βήμα πρώτο. Ενημερώνεις την παρέα σου για την βραδιά. Βήμα δεύτερο. Παίρνεις άδεια από την γκόμενά σου να δεις την μπάλα με τα παιδιά. Βήμα τρίτο. Πας από νωρίς σε ένα από τα εστιατόρια TGI FRiDAY’S για να πιάσεις καλή θέση. Βήμα τέταρτο. Παραγγέλνεις.

Το τι θα παραγγείλεις είναι δικό σου θέμα προφανώς. Αλλά όταν μάθεις ότι τα Thin Onion Rings (2,45 ευρώ), τα Buffalo Wings (4,45 ευρώ), τα Loaded potato skins (4,45 ευρώ) και τα Chili Nachos (4,35 ευρώ) προσφέρονται σε τόσο χαμηλές τιμές, μάλλον ξέρουμε τι θα παραγγείλεις. Παρέα με μια Heineken 400ml (2,00 ευρώ).

Η προσφορά ισχύει κατά τη διάρκεια προβολής των αγώνων. Οπότε ξέχνα το να μαζευτείτε σπίτι να δείτε το ματς. Στα FRiDAY’S θα φας καλύτερα, θα πιεις καλύτερα και θα περάσεις πολύ καλύτερα.

Α και αν θέλεις να γνωρίσεις την ομάδα του Sport24.gr, σήμερα το βράδυ πέρνα μια βόλτα από τα TGI Friday’s στο Κεφαλάρι. Το Sport24.gr μετακομίζει εκεί για το Live του αγώνα Μπαρτσελόνα – Μίλαν. Ένας τυχερός θα σχολιάσει μάλιστα ζωντανά τον αγώνα μαζί με την συντακτική ομάδα.