ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πόσα δευτερόλεπτα σου παίρνει μέχρι να ζαλιστείς με τις ντρίμπλες του Andrés Iniesta;

Ο σπουδαίος μέσος της Μπαρτσελόνα κλείνει σήμερα τα 32. Αυτό σημαίνει ότι έχει τουλάχιστον τρία χρόνια γεμάτα ντρίμπλες που εκθέτουν κόσμο.

Μας αρέσει εδώ στο Oneman να βάζουμε τον κόσμο να διαλέγει. Γι’ αυτό και έντεκα μήνες πριν, φτιάξαμε το δίλημμα Τσάβι ή Ινιέστα, στο οποίο βγάλαμε νικητή τον Τσάβι με 61,5%. Κι εσείς τον Τσάβι βγάλατε. Αλλά σήμερα έχει γενέθλια ο Ινιέστα.

Ο χαφ της Μπαρτσελόνα που θα μπορούσε να παίζει στα μισά ισπανικά θρίλερ της τελευταίας δεκαετίας κλείνει τα 32 και το ίντερνετ τον έχει τιμήσει ποστάροντας στιγμιότυπα από τα χορευτικά του στο χορτάρι.

Κλίκαρα να δω το παρακάτω βίντεο με τα highlights του από τη φετινή σεζόν και ορκίζομαι ότι στο πρώτο λεπτό άρχισα να ζαλίζομαι.

Παραθέτω κομμάτι από τον ινιεστικό Δημητρόπουλο και σας προκαλώ να δείτε το βίντεο μετά. Και να μου πείτε αν ζαλίζεστε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

“Υπάρχει μια σκηνή στο “Angel”, μια από τις αγαπημένες μου σειρές, που ένας από τους βασικούς κακούς πεθαίνει, αλλά στα χέρια όχι της μεγάλης του νέμεσης, του ήρωα του τίτλου δηλαδή, αλλά ενός δεύτερου χαρακτήρα. “Εσύ… ΕΣΥ με σκοτώνεις;; Όχι… ο Angel με σκοτώνει…” είναι τα γεμάτα σοκ τελευταία λόγια του villain. Πάντα ο Angel θέλουμε να μας σκοτώνει. Οπότε είμαι χαρούμενος να έχω πεθάνει από το σπαθί του Ινιέστα, γιατί ο Ινιέστα είναι η ασταμάτητη μηχανή, είναι ο παίχτης που τόσο συχνά πιάνεις τον εαυτό σου να θαυμάζει από την ομάδα που αντιπαθείς που σχεδόν πείθεσαι ότι εντάξει, δεν πειράζει και τόσο”.