ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
SPONSORED

Το παιχνίδι απογειώνεται με το νέο OPAP Store App

Η εμπειρία του καταστήματος ΟΠΑΠ αλλάζει με τη νέα εφαρμογή που σου λύνει τα χέρια.

Η καινοτόμος εφαρμογή OPAP Store App σηματοδοτεί τη νέα εποχή στα καταστήματα ΟΠΑΠ, όπου οι επισκέπτες ζουν καθημερινά μια μοναδική ψηφιακή εμπειρία. Το OPAP Store App ξεκλειδώνει όλες τις δυνατότητές των παιχνιδιών, ανεβάζοντας επίπεδο το «ταξίδι» του πελάτη μέσα σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ.

«Όλα όσα θέλουν οι παίκτες και ακόμα περισσότερα, τα βρίσκουν μέσα από το πρωτοποριακό OPAP Store App. Η νέα εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες μας να πάρουν το παιχνίδι στα χέρια τους», τονίζει ο κ. Γιώργος Σαρρής, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στη Μεταμόρφωση.

Ο Γιώργος Σαρρής, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στη Μεταμόρφωση
Ο Γιώργος Σαρρής, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στη Μεταμόρφωση

Με τη νέα εφαρμογή OPAP Store App, κάθε επίσκεψη στα καταστήματα ΟΠΑΠ μετατρέπεται σε μια συναρπαστική εμπειρία. «Η διαδικασία για να αποκτήσει κανείς την εφαρμογή είναι πολύ εύκολη. Καθένας μπορεί να κατεβάσει το OPAP Store App στο κινητό του, σε Android ή IOS. Στη συνέχεια, απαιτείται να κάνει εγγραφή μέσω μιας πολύ γρήγορης διαδικασίας και αυτό είναι όλο. Το παιχνίδι αποκτά μια νέα διάσταση», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Σαρρής.

Το παιχνίδι απογειώνεται με το νέο OPAP Store App
Το παιχνίδι απογειώνεται με το νέο OPAP Store App

Η εφαρμογή που σου λύνει τα χέρια

Μέσα από το OPAP Store App, οι παίκτες μπορούν να παίζουν και να ενημερώνονται από το κινητό τους, χωρίς να σηκωθούν από την καρέκλα στο αγαπημένο τους κατάστημα ΟΠΑΠ. Σύμφωνα με τον κ. Σαρρή, «οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους γρήγορα, χωρίς να είναι απαραίτητη η επίσκεψή τους στον ταμείο. Το OPAP Store App προσφέρει άμεση καταβολή κερδών. Επίσης, οι παίκτες μπορούν να δουν στατιστικά αγώνων, live ενημερώσεις στα παιχνίδια του ΟΠΑΠ, καθώς και να δέχονται ειδοποιήσεις για τα σκορ των αγώνων σε πραγματικό χρόνο. Στο Πάμε Στοίχημα προσφέρεται η δυνατότητα για άμεσο cash out, καθώς και live streaming σε κορυφαίους αγώνες μέσω της εφαρμογής».

Το παιχνίδι απογειώνεται με το νέο OPAP Store App
Το παιχνίδι απογειώνεται με το νέο OPAP Store App

ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις και PlayBall

Η διαδικασία για να παίξει κανείς μέσω της εφαρμογής OPAP Store App είναι εξίσου εύκολη με την εγγραφή, αρκεί να βρίσκεται μέσα σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ.

Ο κ. Σαρρής εξηγεί: «Οι παίκτες δημιουργούν το δικό τους ψηφιακό πορτοφόλι, μέσα σε λίγα λεπτά. Προμηθεύονται ένα voucher με το ποσό που επιθυμούν από τον πάγκο εξυπηρέτησης και στη συνέχεια το σκανάρουν μέσω της εφαρμογής».

Οι χρήστες του OPAP Store App μπορούν να σκανάρουν τα δελτία και τους λαχνούς τους για να δουν αν έχουν κερδίσει, συμμετέχοντας παράλληλα και στο πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις», μέσω του οποίου διεκδικούν προνόμια και δώρα.

Παράλληλα, διαθέσιμο μέσω της εφαρμογής είναι και το PlayBall, το δωρεάν παιχνίδι προβλέψεων από το Πάμε Στοίχημα.