ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βάλε στη σειρά τα meltdowns της ΤΣΣΚΑ σε Final-4 Ευρωλίγκας

Οι Ρώσοι έσπασαν επιτέλους την κατάρα, όμως πριν σηκώσουν την κούπα φρόντισαν να φωνάξουν ξανά όλα τα φαντάσματα του παρελθόντος.

Ημίχρονο τελικού της Ευρωλίγκας χθες το βράδυ. ΤΣΣΚΑ 50. Φενέρμπαχτσε 30. Αν στο ρόλο του οδηγού ήταν οποιαδήποτε άλλη ομάδα, θα θεωρούσαμε ότι το παιχνίδι έληξε και θα περιμέναμε απλά την απονομή.

Όχι με τους Ρώσους όμως. Η ομάδα του Μίλος Τεόντοσιτς και των άλλων παιδιών, έχει κάνει την “αυτοκτονία” σε κρίσιμα παιχνίδια επιστήμη, χάνοντας διαφορές 20 πόντων πριν καν προλάβεις να πεις Καζλάουσκας.

Όσοι πόνταραν τα λεφτά τους σε ανατροπή και χθες, δικαιώθηκαν, αφού οι Τούρκοι βρέθηκαν απ’ το -21 της τρίτης περιόδου στο +2 μερικά δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, κι αν δεν ήταν ο από μηχανής Θεός Βίκτορ Κριάπα, οι οπαδοί της ΤΣΣΚΑ αυτή τη στιγμή θα έκλαιγαν ακόμα στις ντουζιέρες τους σκίζοντας μπάλες μπάσκετ.

Η κατάρα τελικά έσπασε στην παράταση, τα ψυχολογικά ξεπεράστηκαν(;) όμως το νέο meltdown έμεινε στην ιστορία κι εσύ καλείσαι να ψηφίσεις το κορυφαίο απ’ όσα επικά μας έχει χαρίσει στα τελευταία final 4.