ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
SPONSORED

Διαγωνισμός #menoumespiti: Κάνε δικό σου το νέο devolo Magic 1 WiFi mini

Η devolo σε συνεργασία με το Oneman.gr δίνουν τη δυνατότητα σε δύο τυχερούς αναγνώστες να κερδίσουν το νέο devolo Magic 1 WiFi mini για μέγιστη απόδοση Internet σε κάθε μέρος του σπιτιού.

H νέα τάξη πραγμάτων σε εθνικό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο, έχει αλλάξει τελείως την καθημερινότητα και τις συνήθειές μας. Ακολουθούμε πιστά την οδηγία #menoumespiti και προσπαθούμε να βρούμε τρόπους να απολαμβάνουμε πράγματα για τα οποία δεν είχαμε χρόνο ή απλά να κάνουμε την καθημερινότητα στο σπίτι όσο πιο ενδιαφέρουσα γίνεται.

Ένα από τα βασικά ‘όπλα’ μας για να διαχειριστούμε την παραμονή στο σπίτι είναι το Internet. Η δουλειά από το σπίτι, το ατέλειωτο streamάρισμα και η επικοινωνία με τα αγαπημένα σου πρόσωπα είναι κάποια από τα πράγματα που συνθέτουν τη (νέα) ρουτίνα σου στο σπίτι. Για όλα αυτά χρειάζεσαι σταθερό και γρήγορο Internet, σε όποιο σημείο του σπιτιού κι αν βρίσκεσαι.

Για να το πετύχεις αυτό, χρειάζεσαι κάτι μικρό, αλλά ισχυρό. Η devolo, ηγέτιδα εταιρία στην αγορά των Powerlines, διαθέτει στην ελληνική αγορά, ένα νέο προϊόν με συμπαγή σχεδιασμό και ικανότητα να μετατρέπει κάθε πρίζα σε ένα ισχυρό WiFi hotspot, το devolo Magic 1 WiFi mini. Το τεράστιο πλεονέκτημά του είναι εμφανές από τη στιγμή της εγκατάστασής του: Προσφέρει ολοκληρωμένο mesh Wi-Fi και παρέχει γρήγορη σύνδεση μέσω Ethernet, ενώ έχει μέγεθος πιστωτικής κάρτας.

Τι είναι όμως το Powerline και πώς λειτουργεί; Τα βήματα είναι απλά. Τα magic διαθέτουν δύο συσκευές (προσαρμογείς).

Βήμα 1ο: Συνδέεις τον πρώτο προσαρμογέα στην πρίζα κοντά στο router και συνδέεις τις δύο συσκευές μεταξύ τους με ένα καλώδιο Ethernet.

Βήμα 2ο: Τοποθετείς τον δεύτερο προσαρμογέα στο σημείο που θέλεις να έχεις ισχυρή σύνδεση στο Internet. Οι προσαρμογείς “βρίσκουν” ο ένας τον άλλο και δημιουργούν μια κρυπτογραφημένη σύνδεση μεταξύ τους.

Το devolo Magic 1 WiFi mini είναι ο μικρότερος μέχρι σήμερα προσαρμογέας στην οικογένεια Magic και υπόσχεται μέγιστες αποδόσεις σε κάθε πρίζα. Ως WiFi hotspot, παρέχει μια αξιόπιστη ταχύτητα WiFi για μια σταθερή mesh WiFi σύνδεση, ενώ είναι εφικτή η μεταφορά δεδομένων με ταχύτητες έως 1200 Mbps μέσα από τα καλώδια του ρεύματος.

Το Oneman.gr και η Devolo δίνουν τη δυνατότητα σε δύο τυχερούς αναγνώστες να κάνουν δικό τους το νέο devolo Magic 1 WiFi mini. Το μόνο που έχεις να κάνεις για να το διεκδικήσεις και να είσαι εσύ ένας από τους δύο νικητές είναι να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα συμμετοχής.

powered by Typeform