ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το καλοκαίρι ξεκινά στη NOBACCO με ένα μοναδικό 4ήμερο στα Myconian Collection Hotel & Resorts.

Το φετινό καλοκαίρι, ένα ξεχωριστό καλοκαίρι που όλοι ανυπομονούμε να ζήσουμε, είναι εδώ! Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να αφήσεις πίσω σου έναν δύσκολο χειμώνα, από το να περάσεις 4 ημέρες, συντροφιά με το αγαπημένο σου πρόσωπο, στο νησί των Ανέμων.

Η κορυφαία ελληνική εταιρεία προϊόντων εναλλακτικών του καπνίσματος συνεργάζεται με τον διεθνούς φήμης ξενοδοχειακό όμιλο Myconian Collection Hotels & Resorts, και προσφέρουν στους πιστούς φίλους της ΝΟΒΑCCO την ευκαιρία να κερδίσουν μια 4ήμερη διαμονή 2 ατόμων με πρωινό σ΄ ένα από τα 5αστέρα ξενοδοχεία των Myconian Collection και μια χαλαρωτική θαλασσοθεραπεία στους πολυτελείς χώρους του Thalasso Spa Centre.

Διεθνώς αναγνωρισμένα από την Relais & Châteaux, τα Leading Hotels of the World, την Preferred Hotels & Resorts, τα Design Hotels και τα Small Luxury Hotels of the World, τα 10 επιβλητικά ξενοδοχεία και βίλες του ομίλου Myconian Collection Hotels & Resorts, είναι μια σειρά από εντυπωσιακούς χώρους διαμονής, που κοσμούν μερικά από τα πιο γνωστά σημεία της Μυκόνου.

Έχοντας συνδέσει από το 1979 το όνομά τους με την αυθεντική μυκονιάτικη φιλοξενία και τις premium υπηρεσίες, τα ξενοδοχεία της οικογένειας Δακτυλίδη
φημίζονται για το «πάντρεμα» της προσιτής πολυτέλειας με την κυκλαδίτικη αισθητική και απλότητα. Κάθε επίσκεψη σε αυτά αποτελεί μια ανεπανάληπτη εμπειρία διαμονής και χαλάρωσης και ένα τυχερό μέλος του Nobacco Privilege Club θα έχει την ευκαιρία να τη ζήσει από κοντά.

Τα μέλη του Nobacco Privilege Club, του βραβευμένου προγράμματος προνομιών της Nobacco το οποίο προσφέρει εκπτώσεις, διαγωνισμούς και μοναδικές εμπειρίες μπορούν να συγκεντρώνουν πόντους συμμετοχής μέσα από τις αγορές τους στα καταστήματα της Nobacco ή στο eshop www.nobacco.gr μέχρι τις 10 Ιουνίου.

Η πρώτη βουτιά στο ελληνικό καλοκαίρι απολαμβάνοντας την απαράμιλλη αισθητική και την προνομιακή φροντίδα των Myconian Collection Hotels σας περιμένει εδώ.

«Life Tastes Better» at the Myconian Collection Hotels and Resorts!