ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

10 too-much-info ιστορίες που ακούσαμε στο ‘The Booth’

Κάθε μεσημέρι στο 'The Booth', αρκετοί προβληματισμένοι ακροατές καταθέτουν ψυχούλα.

Το καλοκαίρι είναι πάντα μια καλή ευκαιρία πειραματισμών για τους τηλεοπτικούς σταθμούς. Τα προγράμματα της σεζόν ολοκληρώνονται και δίνουν θέση σε άλλα, τα οποία άλλοτε κρίνονται επιτυχημένα (πιο σπάνια) κι άλλοτε τα ξεχνάμε σχεδόν αμέσως.

Εμείς ρίξαμε μια ματιά στη νέα προσπάθεια της ‘δικής μας’ Πηνελόπης Αναστασοπούλου και διαγνώσαμε ακραίες ιστορίες τηλεθεατών. Η εκπομπή πρόκειται ουσιαστικά για μια παρέα τεσσάρων γυναικών (Σοφία Μουτίδου, Σοφία Κουρτίδου, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Κρυσταλλία), οι οποίες φορούν ακουστικά και ακούν προσεκτικά τα προβλήματα των ακροατών, οι οποίοι καλούν αναζητώντας μια λύση.

Πολλά από τα ζητήματα που πέφτουν στο τραπέζι θα έλεγε κανείς πως είναι κάπως άβολα ή για την ακρίβεια πως ακούγονται περισσότερες λεπτομέρειες απ’ ότι ίσως χρειαζόμασταν. Όπως και να ‘χει πάντως πρόκειται για καθημερινά ‘προβλήματα’, τα οποία μπορεί να συζητιούνται άνετα σε οποιαδήποτε παρέα εκεί έξω.

Ήταν πραγματικά δύσκολο να μαζέψουμε μόνο δέκα από τα διαμαντάκια. Ίσως αυτή η λίστα να έπρεπε να έχει 20 ή 30 ιστορίες ακροατών, αφού σχεδόν όλες είναι ιδιαίτερες.

1. Ζωή: Παραγγέλνω συνεχώς σουβλάκια γιατί μου αρέσει ο ντελιβεράς και θέλω να τον βλέπω

Το story: Η Ζωή είναι 24 ετών και ζει μόνη. Της αρέσει ένας ντελιβεράς και αναγκάζεται να παραγγέλνει δύο με τρεις φορές την ημέρα σουβλάκια για να τον βλέπει.

2. Μαρίνα: Ντρέπομαι να κάνω την ανάγκη μου, για να μην γίνω αντιληπτή από το αγόρι μου

Το story: Η Μαρίνα είναι 32 ετών και ντρέπεται να πάει στην τουαλέτα στην γκαρσονιέρα του αγοριού της για να μην αντιληφθεί εκείνος κάποιον θόρυβο.

3. Ματίνα: Το αγόρι μου θέλει να κάνουμε σεξ σε δημόσιους χώρους

To story: Η 26χρονη Ματίνα έχει ένα πρόβλημα και ζητάει την βοήθεια των κοριτσιών. Είναι με το αγόρι της 9 μήνες μαζί και από την αρχή της σχέσης τους της ζητάει ο σύντροφός της να κάνουν σεξ σε δημόσιους χώρους.

4. Μάριος: Δεν θέλω να βάφει η κοπέλα μου τα νύχια της κόκκινα

Το story: Ο 32χρονος Μάριος ενοχλείται όταν η κοπέλα του βάφει κόκκινα τα νύχια της. Δεν τον ενοχλεί το χρώμα γενικά, αλλά μόνο στα νύχια καθώς το θεωρεί πρόστυχο και φτηνό. Το συζήτησε με την κοπέλα του, αλλά η ίδια μετά από 3 μήνες τα ξαναέβαψε κόκκινα με αποτέλεσμα να τσακωθούν άσχημα. Με αυτόν τον τρόπο αντιδρά η κοπέλα του κάθε φορά που μαλώνουν.

5. Κατερίνα: Το άγαλμα του Βούδα του αγοριού μου με ενοχλεί. Νιώθω ότι με κοιτάζει

To story: Η Κατερίνα είναι 19 χρονών κι έχει σχέση με ένα παιδί περίπου εδώ και ένα χρόνο. Εκείνος είναι βουδιστής. Πριν από περίπου δύο βδομάδες αποφάσισαν να συγκατοικήσουν. Μία μέρα που γύρναγε από την σχολή της, είδε στο κέντρο του σαλονιού της ένα μεγάλο άγαλμα του Βούδα. Την ενοχλεί λίγο, γιατί έχει ένα επιβλητικό βλέμμα και νιώθει λίγο άβολα όταν είναι στις ιδιαίτερες στιγμές τους με το αγόρι της ή όταν για παράδειγμα, πηγαίνει το βράδυ μέχρι την κουζίνα να φάει κάτι.

6. Ανδρέας: Η κοπέλα μου μετά από δύο χρόνια μου ζήτησε να κάνουμε ελεύθερη σχέση

To story: Ο Ανδρέας είναι 29 ετών και αντιμετωπίζει πρόβλημα με την κοπέλα του που έχουν σχέση εδώ και 2 χρόνια. Ξαφνικά του ζήτησε να γίνει η σχέση τους ελεύθερη χωρίς δεσμεύσεις.

7. Πέτρος: Η μητέρα της κοπέλας μου θέλει να κάνουμε τρίο με τον σύζυγό της

To story: Ο 30χρονος Πέτρος τα έχει με την κοπέλα του, αλλά έχει και μια αδυναμία στην μητέρα της. Μια μέρα που ήταν μόνοι τους στο σπίτι, ήρθαν κοντά, αλλά εκείνη θέλει, για να προχωρήσουν, να είναι και ο σύζυγός της μαζί. Ο Πέτρος δεν ξέρει αν θα δεχτεί το τρίο.

8. Μαρία: Ο άντρας μου είναι 74 ετών και θέλει… τρελίτσες

To story: Το πρόβλημα της 66χρονης Μαρίας είναι πως ο 74χρονος σύζυγός θέλει να κάνουν σεξ, αλλά εκείνη δεν θέλει για πολλούς λόγους. Μερικοί από αυτούς είναι πως δεν τον βλέπει πλέον ερωτικά, δεν νιώθει πλέον όμορφη, αλλά και ότι ο άντρας της είναι με μπαστούνι και φοβάται να μην της μείνει στα χέρια.

9. Φανή: Είπα ψέματα στο αγόρι μου ότι είμαι φανταστική μαγείρισσα για να τον εντυπωσιάσω

To story: Η Φανή είναι 29 χρονών και για να εντυπωσιάσει το αγόρι της, στην αρχή της σχέσης τους, του είπε ψέματα ότι είναι φανταστική μαγείρισσα σερβίροντας του delivery.

10. Λίνα: Αερίστηκα μπροστά σε αυτόν που μου αρέσει. Ντρέπομαι και δεν του απαντάω στα τηλέφωνα

To story: Η Λίνα είναι 22 χρονών και έβγαινε για κάνα μήνα με ένα παιδί. Όλα πήγαιναν καλά, μέχρι πριν καμιά βδομάδα όπως γυρνάγανε σπίτι της από μια βόλτα, κατά τη διάρκεια της διαδρομής η Λίνα δεν ένιωθε καλά, είχε θέμα με το έντερό της και φτάνοντας σπίτι της, εκεί που πήγε να ανοίξει την πόρτα της εξόδου αερίστηκε. Ανέβηκε σπίτι της η Λίνα, έφυγε ο φίλος της και της έστελνε μετά μηνύματα και την έπαιρνε τηλέφωνα αλλά εκείνη επειδή ντρέπεται δεν του απαντάει.