© ΣΚΑΪ
BUZZ

10 tweets απορίας, ειρωνείας και οργής για τις αποχωρήσεις στο Survivor All Star

«Παίρνετε 5Κ την εβδομάδα, έχετε κινητά μέσα στο παιχνίδι, βάζετε φωτιές. Ε, άι σιχτίρ!»

Το ξέραμε, το περιμέναμε και το είδαμε να γίνεται πραγματικότητα. Το προχθεσινό trailer του Survivor All Star δεν άφηνε περιθώρια για αμφιβολίες: φωτιές, παράνομη χρήση κινητού, απειλές για σκληρές τιμωρίες, κίνδυνος για αναγκαστικές αποχωρήσεις, ένα συμβούλιο που βράζει, φωνές, κόντρα ανάμεσα σε παίκτες.

Ήταν αναμενόμενο και έγινε πράξη: ο κακός χαμός έφερε μεγάλες ακροαματικότητες (26%) στον ΣΚΑΙ και άπειρη κινητικότητα στο Τwitter για το ριάλιτι επιβίωσης με πάνω από 30 χιλιάδες tweets μέχρι στιγμής να έχουν το hashtag #survivorGR.

Τι είδαμε όμως τελικά στο χθεσινό επεισόδιο; Μία καλύβα να παίρνει φωτιά, όχι μία όπως νομίζαμε αλλά δύο παίκτριες να αποχωρούν από το παιχνίδι (Ασημίνα Χατζηανδρέου, Κατερίνα Δαλάκα) μετά τις αποκαλύψεις του Νίκου Μπάρτζη.

Αυτή τη φορά ο Ατζούν Ιλίτζαλι δεν αστειεύτηκε: έστειλε τις ακριβοπληρωμένες παίκτριες σπίτι τους για παραβίαση κανονισμών.

Τα συναισθήματα των παικτών όπως καταλαβαίνουμε και από το σημερινό trailer ήταν ανάμεικτα: o Νίκος Μπάρτζης πιστεύει ότι καλά έκανε και «κατέδωσε» τις συμπαίκτριες του, η Στέλλα Ανδρέου κάνει λόγο για τεράστιο θράσος ενώ ο Ηλίας Μπόγδανος αναρωτιέται αν άξιζε αυτή η τρέλα της στιγμής.

Αυτά όσον αφορά το τι γίνεται στις εξωτικές παραλίες του Άγιου Δομίνικου, γιατί πίσω στο μικρό γαλατικό χωριό του ελληνικού Twitter οι χρήστες χωρίστηκαν. Τα συναισθήματα ήταν και πάλι ανάμεικτα: απορία, οργή και ειρωνεία κυριάρχησαν ανάμεσα στα δεκάδες χιλιάδες tweets.

Τι έγραψε το Twitter για το Survivor All Star