ΜΟΥΣΙΚΗ

12ο Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας

Η τριήμερη εκδήλωση μουσικής, χορού και πολλαπλών παράλληλων εκδηλώσεων, στις αποθήκες του Πολυχώρου ΑΣΟ Παμίσου, στον 'Αρι Παρασκευή 29/7 – Σάββατο 30/7 - Κυριακή 31/7.

Tο γεγονός του καλοκαιριού επιστρέφει στην Καλαμάτα! Το Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας, μετά από 2 χρόνια αναγκαστικής απουσίας, επιστρέφει για 12η φορά, ανανεωμένο και πιο πλούσιο από ποτέ, για ένα τριήμερο, στις 29, 30 και 31 Ιουλίου, στο χώρο των αποθηκών του ΑΣΟ Παμίσου στον Άρι.

Μέσα στα τελευταία 13 χρόνια, το Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας έχει καταφέρει να λειτουργεί ως πυρήνας δημιουργίας, τέχνης, αλληλεγγύης και εθελοντισμού. Πρόκειται για μια διεθνή διοργάνωση από εθελοντές και φορείς της πόλης, με στόχο της την ανάπτυξη της δημιουργικότητας των νέων και την προσφορά σε αυτούς χώρων στους οποίους να μπορούν να εκφραστούν ελεύθερα, αξιοποιώντας τις δεξιότητες και τα ενδιαφέροντά τους.

Επιπλέον, το Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας έχει λάβει το Ευρωπαϊκό σήμα ποιότητας EFFE 2019-2020. Το σήμα αυτό απονέμεται σε αξιόλογα φεστιβάλ που είναι ενσωματωμένα στην ευρωπαϊκή καλλιτεχνική, πολιτιστική και κοινωνική πραγματικότητα.

Στο μουσικό κομμάτι φέτος, από τη σκηνή θα περάσουν οι Γιάννης Χαρούλης, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Στίχοιμα, Planet of Zeus, Βασίλης Ράλλης, Montes Jura, και Εισαγγελέας, ενώ after party Dj sets, ένα ρεμπετομεσήμερο στο κάμπινγκ και άλλα σχήματα που θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες, θα εμπλουτίσουν το πρόγραμμα με ωραίες, δυνατές στιγμές.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, με τη συνεργασία διαφόρων φορέων και ομάδων της πόλης, το Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας έχει προγραμματίσει πολλές παράλληλες δραστηριότητες που συνδυάζουν τη νεανική δημιουργία, τη διαγενεακή συνεργασία και τη διατήρηση της πολιτισμικής παράδοσης του νομού Μεσσηνίας.

Αναλυτικότερα, θα παρουσιαστούν αθλητικές δραστηριότητες, εκπαιδευτικές δράσεις για παιδιά και νέους, προβολές ταινιών μικρού μήκους, εκθέσεις φωτογραφίας και ζωγραφικής, καλλιτεχνικές εγκαταστάσεις, διάφορα εργαστήρια και καλλιτεχνικές δράσεις.

Διοργάνωση:
-Oργανισμός Νεολαίας και Εκπαίδευσης Κ.Α.ΝΕ.
(Κοινωνική Ανάπτυξη Νέων)
-Novel Vox

Μεγάλοι Χορηγοί:
AMSTEL – BACARDI
VISTA MARINA HOTEL

INFO

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Πλατεία Όθωνος 10, TK 24100, Καλαμάτα

Τηλέφ.: +30 27211 10740

Ε: [email protected]
W: https://streetfestival.gr/

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
-Νεανικό/ ανέργων ημέρας 13€
(μέχρι 22 ετών με επίδειξη ταυτότητας/ κάρτας ανεργίας)
-Προπώληση ημέρας 15€
-Νεανικό/ ανέργων τριημέρου 32€
(μέχρι 22 ετών με επίδειξη ταυτότητας/ κάρτας ανεργίας)
-Προπώληση τριημέρου 37€
-Στην είσοδο / ημέρα συναυλίας 17€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Ηλεκτρονικά μέσω ViVa.gr
https://bit.ly/3OZpfQ9

Βιβλιοχαρτοπωλείο Κονταργύρη Πλατεία 23ης Μαρτίου 8
Minimal espresso bar Σαλαμίνος 8, Μαρίνα Καλαμάτας
(πρώην Υπουργείο Συγκοινωνιών)
ΑΣΟ Παμίσου Άρις