ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

3 σειρές για να δεις μέσα στη σκηνή σου

H WIND VISION έχει τον τρόπο για να μην χάσεις λεπτό από τα αγαπημένα σου προγράμματα στις διακοπές.

Μπορώ να κάνω πολλές υποχωρήσεις σχετικά με τις διακοπές μου. Δέχομαι να πάω βουνό. Δέχομαι να πάω θάλασσα. Δεν έχω πρόβλημα να πάρω την άδεια μου τον Ιούνιο. Δεν έχω πρόβλημα να την πάρω τον Αύγουστο. Μ’ αρέσει να ταξιδεύω με ΚΤΕΛ. Μ’ αρέσει να ταξιδεύω με καράβι. Σε δύο πράγματα, όμως, είμαι ανυποχώρητος. Στις διακοπές μου κάνω μόνο camping και κατά τη διάρκειά τους συνεχίζω πάντα να βλέπω τις αγαπημένες μου σειρές.

Μέχρι το προηγούμενο καλοκαίρι έπρεπε να κουβαλάω μαζί μου το laptop και ένα σκληρό γεμάτο με επεισόδια για binge-watching κάτω από τα αστέρια. Φέτος η WIND VISION θα μου λύσει τα χέρια, αφού θα μπορώ να βλέπω τις αγαπημένες μου σειρές στο tablet και στο κινητό όπου κι αν χαλαρώνω. Μέσα στη σκηνή, στη σκιά ενός βράχου στην παραλία, στην ταβέρνα μέχρι να έρθουν οι μπίρες και η χωριάτικη.

Τι κάνει, λοιπόν, η τηλεόραση της WIND για να μου λύσει τα χέρια; Μου δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθώ πάνω από 60 συνδρομητικά κανάλια και κυριότερα το πρόγραμμά τους των τελευταίων 7 ημερών με τη δυνατότητα catch up όπου κι αν βρίσκομαι στην χώρα απλά με τα data που έχω στο κινητό ή το tablet μου. HOW COOL IS THAT?

 

Αν είσαι λοιπόν συνδρομητής WIND VISION, έχεις ταυτόχρονα και κωδικούς για να κατεβάσεις το WIND VISION app για tablet ή κινητό. Τόσο απλά. Αν βρεις κι ένα ωραίο spot να στήσεις την σκηνή σου κοντά σε κάποιο WiFi (τα οργανωμένα camping συνήθως έχουν), ακόμα καλύτερα. Αλλά και στην άκρη μιας ερημικής παραλίας να έχεις κατασκηνώσει (νόμιμα ελπίζω, wink wink) θα μπορείς απλούστατα με τα data σου να δεις το πρόγραμμα καναλιών της WIND VISION και μάλιστα να ανατρέξεις ανά πάσα στιγμή στο πρόγραμμά τους των τελευταίων 7 ημερών.

THIS IS US

 

Αυτό το αριστούργημα της αμερικανικής τηλεόρασης παίζει στο FOX Life. Και το FOX Life μάντεψε πού παίζει. Στην WIND VISION. Και δεν ξέρω αν θα το σκεφτείς έστω λίγο να αρχίσεις να χτίζεις μια οικογένεια μέσα στο αντίσκηνο αλλά η σειρά αυτή θα σε κάνει να λατρέψεις τις ανθρώπινες σχέσεις και να σε βάλει σε mood να γίνεις οικογενειάρχης. BIG THREE! BIG THREE!

HOW I MET YOUR MOTHER

 

Ποτέ δεν είναι αργά για να δεις αυτή τη σειρά. Ποτέ δεν είναι κακή στιγμή για να την επαναλάβεις. Το αμέσως καλύτερο πράγμα στη ζωή μετά το sex, το φαγητό, τα Φιλαράκια, είναι αυτή η σειρά. Εντάξει, υπερβάλλω λίγο αλλά στην σκηνή είσαι διάβολε. Τι καλύτερο από μια χαλαρή κωμωδία που θα σε κάνει να γελάσεις, να νυστάξεις, να ερωτευτείς;

WICKED TUNA

Αυτή η εκπομπάρα του National Geographic Channel βρίσκεται στην έβδομη σεζόν παρακαλώ. Στην έβδομη. Ατρόμητοι καπετάνιοι σε παγωμένα νερά στην αναζήτηση του καλύτερου τόνου εκεί έξω. Δεν υπάρχει τίποτα πιο χαλαρωτικό και δροσιστικό από το να είσαι αραχτός στην σκηνή και να παρακολουθείς ανθρώπους να παλεύουν με πελώρια κύματα σε παγωμένα νερά.

***

|Η ποπ κουλτούρα μέσα από εικόνες| Ακολούθησε το Ιnstagram account του PopCode.