COSMOTE TV
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

7 μυστικά που μάθαμε για το Έτερος Εγώ: Νέμεσις

Το Έτερος Εγώ: Νέμεσις ολοκλήρωσε τα γυρίσματά του, και εμείς βρεθήκαμε στη συνέντευξη τύπου και συνομιλήσαμε με τους συντελεστές.

Η τρίτη και τελευταία σεζόν του Έτερος Εγώ με τον τίτλο Νέμεσις, μόλις ολοκλήρωσε τα γυρίσματά της. Βρεθήκαμε λοιπόν στις εγκαταστάσεις της Cosmote TV για την παρουσίαση του νέου κύκλου, συνομιλήσαμε με τον Σωτήρη Τσαφούλια και τους πρωταγωνιστές της και πήραμε μία γεύση από τα γυρίσματα.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς δεν μπορούσαν να κρύψουν τη συγκίνησή τους που έλαβαν μέρος σε μία σειρά πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα, η οποία έφτασε πλέον στο τέλος της.

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Μάνος Βακούσης, Πέτρος Λαγούτης, Τάσος Νούσιας, Άννα Μενενάκου, Μαριάννα Τουμασάτου, Δημήτρης Καπετανάκος και Κόρα Καρβούνη μάς μίλησαν για τους ρόλους τους, χωρίς ταυτόχρονα να μας αποκαλύψουν κάτι περισσότερο από αυτά που έπρεπε.

Και αυτό γιατί ό,τι και να μας έλεγαν θα ήταν spoiler. Και το Έτερος Εγώ το αγαπάμε μεταξύ άλλων και για τις ανατροπές του. Εδώ λοιπόν, δεν υπάρχουν spoilers.

Γυρίστηκε σε 51 ημέρες

Το Έτερος Εγώ: Νέμεσις γυρίστηκε μόλις σε 51 ημέρες. Όταν ρωτήσαμε πώς γίνεται να βγαίνει ένα τόσο άρτιο αποτέλεσμα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, ο Σωτήρης Τσαφούλιας μάς απάντησε ότι είναι λόγω της καλής προετοιμασίας και της άριστης συνεργασίας των συντελεστών σε όλα τα στάδια της παραγωγής.

Η τρίτη σεζόν είχε και ένα έξτρα εμπόδιο στα γυρίσματα, λόγω του φορτωμένου προγράμματος του Πέτρου Λαγούτη. Μάθαμε μάλιστα ότι κάποια πλάνα σκηνών στις οποίες έπαιζε, γυρίζονταν, ενώ απουσίαζε.

Τι σημαίνει Νέμεσις

Έρχεται η Νέμεσις για όλους τους χαρακτήρες του Έτερος Εγώ. Η Νέμεσις δεν έχει τόσο τη μορφή της εκδίκησης, όσο της Θείας Δίκης. Στη ζωή δεν είναι δύσκολο να παίρνεις αποφάσεις, αλλά να ζεις με τις συνέπειες αυτών. Όλοι λοιπόν οι χαρακτήρες θα εισπράξουν τις συνέπειες των επιλογών τους.

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας έγραψε ένα τσιφτετέλι για τον Stan

Ο Stan έχει ένα μικρό ρόλο στο Έτερος Εγώ: Νέμεσις. Ο Σωτήρης Τσαφούλιας χρειάστηκε ένα τσιφτετέλι για μια σκηνή και αποφάσισε να το γράψει μόνος του. Ζήτησε από τον Stan να το τραγουδήσει και μετά του πρότεινε κιόλας να παίξει. Το τραγούδι μάλιστα θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Records.

Ο ρόλος της Μαίρης Χρονοπούλου

Το Έτερος Εγώ: Νέμεσις βρίθει από καινούριους χαρακτήρες, τους οποίους υποδύονται αγαπημένοι ηθοποιοί. Ξεχωρίζει το όνομα της Μαίρης Χρονοπούλου, η οποία επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στην οθόνη.

Δεν μάθαμε πολλά για τον ρόλο της, μάθαμε όμως κάτι βασικό. Παίζει μία Νονά της Νύχτας, η οποία έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση, λογοδοτούν όμως σε εκείνη οι νέοι ηγέτες της μαφίας.

Άννα Μενενάκου, Μαριάννα Τουμασάτου, ένα δίδυμο που θα συζητηθεί

Όπως μας αποκάλυψε η Άννα Μενενάκου, ο χαρακτήρας της βρήκε το έτερο εγώ του σε αυτόν της Μαριάννας Τουμασάτου. Η Μαριάννα Τουμασάτου είναι νέα προσθήκη στο καστ της σειράς και δεν μας έκρυψε ότι θα ήθελε πολύ να συνεχιζόταν για τέταρτη σεζόν, γιατί δεν το χόρτασε.

Τι έμαθε από τον ρόλο του στο Έτερος Εγώ ο Σωτήρης Τσαφούλιας

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας έπαιξε έναν ρόλο για πρώτη φορά στη ζωή του στο Έτερος Εγώ και αυτό που κράτησε ήταν το πόσο δύσκολη είναι η τέχνη της υποκριτικής. Μας είπε ότι κατάλαβε περισσότερο τους ηθοποιούς του και πόσο απαιτητικά είναι αυτά που τους ζητάει.

Για το αν θα τον δούμε και στην τρίτη σεζόν, κράτησε το στόμα του κλειστό.

Θα υπάρξει 4η σεζόν;

Με τη Νέμεση κλείνουν όλα τα ανοιχτά κεφάλαια της ταινίας και της σειράς. Απαντώνται όλα τα ερωτήματα. Ο Σωτήρης Τσαφούλιας μάς είπε πως ένιωσε ότι πρέπει να κλείσει ένας κύκλος. Δεν είναι της λογικής των παλιών πλοιοκτητών, που έλεγαν ότι αν δεν βουλιάξει το καράβι, δεν το βγάζεις από τη θάλασσα.

Από την άλλη πλευρά μάς είπε ότι έχει μάθει στη ζωή του να μη λέει ποτέ και πάντα.

Στην ερώτησή μας για το αν υπάρχει περίπτωση να ξανάκανει αστυνομική σειρά, απάντησε ότι αν το κάνει αυτό, έχει μόνο να χάσει. Θα ήθελε να δοκιμαστεί σε κάποιο άλλο είδος.