Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου - Watkinson
BUZZ

8 Καλές Απόψεις από τον Γιάννη Μπέζο

Ψάξαμε και βρήκαμε όλες τις φορές που ο Γιάννης Μπέζος σκόρπισε τη θετική ενέργεια με τις δηλώσεις του.

Μπορεί να γνωρίζετε τον Γιάννη Μπέζο από δηλώσεις του όπως το «Δεν μου αρέσει να με παίρνουν αγκαλιά» ή το «Πήγα μία φορά σ’ ένα reunion και κόντεψα ν’ αυτοκτονήσω».

Εκτός από την πολυσυζητημένη συνέντευξη στο Στούντιο 4 προ ολίγων ημερών, ο ηθοποιός παραχώρησε σήμερα συνέντευξη και στο Mega Kalimera. Και μία ακόμα βαρύγδουπη δήλωσή του συζητήθηκε αρκετά.

Είπε συγκεκριμένα, πως βλέπει «με τρόμο» το άνοιγμα της τηλεόρασης, γιατί «και παλιά έτσι ήταν και είδαμε την κατάληξη».

Λίγο πιο μετά, στην ίδια συνέντευξη, έκανε όμως και μία καλή δήλωση, λέγοντας ότι η νέα γενιά είναι «πολύ καλή». Αντίστοιχα, και σε άλλες συνεντεύξεις του, αν ψάξεις ανάμεσα στους αφορισμούς και στις καταδίκες, για τα οποία γίνεται συχνά viral ο ηθοποιός, μπορείς να βρεις Καλές Απόψεις. Τις μαζέψαμε, λοιπόν, όλες εδώ.

«Η νέα γενιά είναι πολύ καλή»

Στο 3:32, η δημοσιογράφος ρωτάει τον Γιάννη Μπέζο πως βλέπει τη νέα γενιά και εκείνος απαντά χωρίς δεύτερη σκέψη «Πολύ καλή». Και συνεχίζει «καλά κάνει και εισχωρεί και ήδη έχουν μπει άνθρωποι που έχουν ενδιαφέρον».

Σχεδόν σε όλες τις συνεντεύξεις του, ο ηθοποιός αναφέρεται στην πίστη του για τη νέα γενιά, στο ότι πρέπει να της δοθεί χώρος και στο ότι οι μεγαλύτεροι, όπως εκείνος, πρέπει να λειτουργούν συμπληρωματικά.

«Η τηλεόραση πρέπει να γίνει πιο τολμηρή»

Στην πρόσφατη, περιβόητη συνέντευξη στο Στούντιο 4, είπε ότι η τηλεόραση είναι συντηρητική και θα έπρεπε να είναι πιο τολμηρή. Θα ήθελε να δει κάτι πιο προχωρημένο, όχι μόνο στην τεχνική, την οποία έχει πλέον κατακτήσει, αλλά και στο περιεχόμενο.

«Τα πιο πολλά μου χρήματα τα έχω ξοδέψει στα κεράσματα»

«Τα πιο πολλά μου χρήματα τα έχω ξοδέψει στις παραγωγές σίγουρα, στα ταξίδια και στα κεράσματα». «Με τους φίλους»; τον ρωτά ο Τάσος Τρύφωνος, στον οποίο έδωσε την εν προκειμένω συνέντευξη. «Γενικά και στα γυρίσματα. Θα είχα φτιάξει ένα σπίτι με τα κεράσματα».

Ο ηθοποιός είναι πράγματι γνωστός για κεράσματά του, αφού όταν βρίσκεται ο ίδιος στο τραπέζι δεν αφήνει κανέναν να πληρώσει.

«Η πιο όμορφη στιγμή της ζωής μου είναι η γέννηση της κόρης μου»

Σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ ο ηθοποιός είπε ότι η πιο όμορφη στιγμή της ζωής του ήταν ασυζητητί η γέννηση της κόρης του. Γλυκό.

«Είναι απαραίτητο να διατηρείς μία παιδικότητα, να μην παίρνεις τον εαυτό σου πολύ στα σοβαρά»

Η συνέντευξη του Γιάννη Μπέζου στη Λένα Αρώνη και το Art Week λίγους μήνες πριν δημιούργησε διάφορους τίτλους. Η πιο Καλή Άποψη όμως ανάμεσά τους ήταν ότι πιστεύει πως πρέπει όλοι να διατηρούμε μία παιδικότητα, και να μην παίρνουμε πολύ σοβαρά τον εαυτό μας.

«Να χαίρεσαι το κάθε δευτερόλεπτο»

Όταν βρέθηκε καλεσμένος στο The Dot, ο ηθοποιός καταδίκασε την γκρίνια(!) και την απόγνωση. Είπε πως υπάρχει η τάση να λέμε «άντε να τελειώνουμε» με όσα μας συμβαίνουν. Όμως σύμφωνα με εκείνον πρέπει «να μην τελειώνουμε» και «να χαιρόμαστε το κάθε δευτερόλεπτο» απευθυνόμενος ειδικά στους νέους.

«Είμαι κατά των εξετάσεων»

Πιο κάτω στην ίδια συνέντευξη στο The Dot δήλωσε πως είναι «κατά των παρατηρήσεων, κατά των εξετάσεων, κατά των βαθμολογήσεων και κατά όλων αυτών που μας ταλαιπωρούν». Μια Άποψη που είναι πολύ Καλή για μαθητές, και όχι μόνο.

«Δεν είναι υποχρεωτικό να συμφωνούμε όλοι μας»!

Σε συνέντευξή του στην Κυψέλη στην ΕΡΤ ο Γιάννης Μπέζος δήλωσε ότι κατάλαβε με τα χρόνια ότι δεν είναι υποχρεωτικό να συμφωνούμε όλοι μας. Μια ακόμα Καλή Άποψη, ιδανική για να κλείσουμε αυτή τη λίστα με τις Καλές Απόψεις του Γιάννη Μπέζου.