ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

8 ρόλοι που θα θέλαμε να δούμε τη Δούκισσα να παίζει

Το κορίτσι έχει αποδειχθεί πολυτάλαντο και το ONEMAN αναρωτιέται πώς θα τα πήγαινε και σε αυτούς τους τηλεοπτικούς και κινηματογραφικούς ρόλους.

Με την πρεμιέρα του Dancing with the Stars 4 την περασμένη Κυριακή αλλά και τη χθεσινοβραδινή πρεμιέρα του Όλα Τρέλα, η εβδομάδα αυτή φωνάζει Δούκισσα Νομικού. Δίκαια μιας και ο ΑΝΤ1 φαίνεται να ρίχνει μεγάλο βάρος πάνω της φέτος και η 27χρονη (σε 2 εβδομάδες και 2 μέρες) μοντέλο / παρουσιάστρια / ραδιοφωνική παραγωγός / ηθοποιός φαίνεται να το απολαμβάνει.

Υπήρχε και η Δούκισσα της προ καλλιστείων εποχής. Ένα πολύ όμορφο κορίτσι, φοιτήτρια του Ο.Π.Α., που ετοιμαζόταν για τα καλλιστεία και είχε πολλή όρεξη να κάνει πράγματα σε αυτή τη ζωή. Της άρεσε η ιδέα της τηλεόρασης, την τρόμαζε λίγο τότε η ιδέα της δημοσιότητας αλλά είχε τόσα πολλά εφόδια από το σπίτι και την παιδεία της που θα ήταν χαζή να μην κάνει τότε το πρώτο βήμα.

Την συνέχεια λίγο πολύ την ξέρετε και 6μιση χρόνια μετά, η Δούκισσα Νομικού έχει ήδη στο βιογραφικό της αμέτρητες επιδείξεις και φωτογραφήσεις μόδας, εκπομπές πάσης φύσεως και ιδιοσυγκρασίας και πρόσφατα και μία πολύ δυναμική κινηματογραφική συμμετοχή στη “Λιμουζίνα” του Νίκου Παναγιωτόπουλου.

 

Εν αναμονή του να βγει η “Λιμουζίνα” στις αίθουσες και με τη Δούκισσα να δείχνει ικανή να κάνει τα πάντα σε αυτή τη ζωή, το ONEMAN αποφάσισε να σκεφτεί κάποιους πολύ γνωστούς ρόλους τηλεοπτικούς και κινηματογραφικούς στους οποίους θα ήθελε να έχει δει τη Δούκισσα Νομικού.

Μην γκρινιάξετε για τις κακές ενθέσεις. Κανένας φωτοσοπάς δεν ασχολήθηκε με τις παρακάτω εικόνες. Προφανώς.

Δούκισσα, για πάμε λίγο:

Game of Thrones

 

Δύσκολο να ξεπεράσεις την Cersei αλλά θα ήθελα να δω τη Δούκισσα να δοκιμάζεται σε κάποιο Νικολκιντμανικά ψυχρό ρόλο σαν αυτόν.

Homeland

 

Να κλάψει μπορεί μετά πάσα βεβαιότητα. Φανατικά θα την βλέπαμε να παίζει παιχνίδια κατασκοπείας με τον Brody στο Homeland.

Gossip Girl

 

Στη Βουλιαγμένη μεγάλωσε, μέσα στην αγορά της Γλυφάδας γαλουχήθηκε, δεν θα μπορεί να υποδυθεί την Serena van der Woodsen; Άσε που είναι και μακράν πιο ωραία από την Blake Lively.

Charlie’s Angels

 

Φυσικότατα στη θέση της – βαρεθήκαμε πια – Cameron Diaz. Να δείξει λίγο και το δυναμικό του χαρακτήρα της. Χαλαρά παίζει έναν τέτοιο ρόλο η Δούκισσα.

Fantastic Four

 

Ως άλλη Jessica Alba στο ρόλο της Sue Storm. Καθόλου invisible δεν θα θέλαμε να είναι αλλά αν κρίνουμε από το πόσο θετική επίδραση είχε στην Alba η ταινία αυτή, θα θέλαμε παρακαλώ μία από τα ίδια και για τη Δούκισσα.

Legally Blonde

 

Ποιοτικότατη αναβάθμιση θα το χαρακτήριζα το να πάρει η Δούκισσα της Reese Witherspoon σε οποιαδήποτε παραγωγή έχει συμμετάσχει ποτέ. Ακόμα και στα θεατρικά στο σχολείο της.

Million Dollar Baby

 

Τα ‘χουμε ξαναπεί, Hillary Swank είναι αυτό εδώ το κορίτσι αλλά πολύ θα θέλαμε να δούμε τη Δούκισσα να ανεβαίνει σε ρινγκ και να τα βάζει με μερικούς μερικούς. Ιεροσυλία λίγο να την προτείνουμε για μια τέτοια ερμηνεία. Αλλά όνειρα κάνουμε, ό,τι θέλουμε λέμε.

Sex & The City

 

Κανονικά θα θέλαμε να τη δούμε στο ρόλο της Samantha αλλά θα τη βάλω στη θέση της Carrie α) γιατί δεν την αντέχω και β) γιατί μας αξίζει και Samantha και Δούκισσα στην ίδια σειρά.

Δούκισσα, το ‘χουμε;