ΣΙΝΕΜΑ

Tον Adam Sandler και τον Ben Stiller δεν θα τους ξαναμπερδέψεις

Οι ηθοποιοί που για κάποιο λόγο μπερδεύαν όλοι είναι αδέρφια με πατέρα τον Dustin Hoffman στη νέα ταινία του Noah Baumbach.

Βασικά τα είπαμε όλα στους τίτλους και δεν έχουμε τι να γράψουμε στο άρθρο.

Α, ναι, κάτι έμεινε! Η ταινία λέγεται ‘The Meyerowitz Stories’, έκανε την πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ των Καννών και θα γίνει διαθέσιμη στο κοινό στις 13 Οκτωβρίου στο Netflix.

Δεν αναφέραμε όμως ακόμη το πιο σημαντικό. Το ‘The Meyerowitz Stories’ έχει πλέον trailer. Και είναι αυτό.

Η ιστορία είναι ένα αγαπημένο κλισέ της ποπ κουλτούρας. Μία προβληματική οικογένεια που έχει χαθεί ξαναβρίσκεται με μία αφορμή. Είναι το ‘Royal Tenenbaums’ του Noah Baumbach, όπως έγραψε και ο Θοδωρής Δημητρόπουλος από τις Κάννες.

Την προβληματική οικογένεια Meyerowitz απαρτίζουν τα αδέρφια Adam Sandler, Ben Stiller και Elizabeth Marvel και οι γονείς Dustin Hoffman και Emma Thompson. Ο Dustin Hoffman μάλιστα ξαναείχε γιο τον Ben Stiller στο ‘Meet the Fockers’.

Το πράγμα που θα ενώσει την οικογένεια είναι το MοMA, το Mουσείο Mοντέρνας Tέχνης της Νέας Υόρκης δηλαδή, που αποφασίζει να τιμήσει τον καλλιτέχνη πατέρα Hoffman. Η οικογένεια μαζεύεται για το event και οι σχέσεις τους επαναπροσδιορίζονται(;).

Μισό, τελικά έχω κι άλλα. Ο Noah Baumbach και ο Ben Stiller έχουν ξανασυνεργαστεί στο ‘Greenberg’ και στο ‘While We’re Young’, οι δύο ίσως καλύτερες ταινίες με τον Stiller των τελευταίων ετών.

O Adam Sandler και ο Ben Stiller πάλι έχουν ξανασυνεργαστεί στο ‘Happy Gilmore’ το 1996 όπου πρωταγωνιστούσε ο Sandler και ο Stiller έκανε τον άκαρδο, σαδιστή επιστάτη του γηροκομείου που ο Sandler είχε τη γιαγιά του. Έτσι έχουμε να θυμόμαστε τέτοιες σκηνές.

ΚΙ ΑΛΛΟ BEN STILLER KAI ADAM SANDLER

Το ‘The Meyerowitz Stories’ στις Κάννες
Όλοι κρύβουμε έναν Ben Stiller μέσα μας
Το απόλυτο δίλημμα: Ben Stiller ή Adam Sandler;
Ben Stiller: “Υπάρχει μεγάλη αγανάκτηση απέναντι στην οικονομική κατάσταση”
Υπάρχει κι αυτός ο Adam Sandler