ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Είσαι έτοιμος να δεις τον Al Pacino να κυνηγάει ναζί;

Η πρώτη συνεργασία του Jordan Peele με τον μύθο φέρνει τη σειρά που θα μας κολλήσει.

Είσαι στη Νέα Υόρκη των ’70s, έχεις τον Al Pacino να κυνηγάει ναζί εγκληματίες, έχεις στη σκηνοθεσία τον Jordan Peele του ‘Get Out’ και του ‘Us’, τι άλλο θέλεις για να πειστείς ότι το 2020 η Amazon φέρνει μια σειρά που μάλλον θα μας κολλήσει μπροστά στην οθόνη;

Το teaser trailer για το ‘Hunters’ μόλις κυκλοφόρησε. Ρίξτου μια ματιά πριν σου πούμε τα σημαντικά:

 

“Η σειρά ακολουθεί μία ετερογενή ομάδα από κυνηγούς ναζί που ζουν στη Νέα Υόρκη το 1977. Οι ‘Hunters’, όπως είναι γνωστοί, έχουν ανακαλύψει ότι εκατοντάδες υψηλόβαθμοι ναζί αξιωματικοί ζουν στις ΗΠΑ και σχεδιάζουν να δημιουργήσουν το 4ο Ράιχ μέσα στη χώρα. Η επίλεκτη ομάδα των Hunters έχουν βγει σε ένα αιματηρό κυνήγι με σκοπό να τους συλλάβουν και να αποτρέπουν τις γενοκτονίες που σχεδιάζουν”.

Δεν μπορείς να πεις, ακούγεται πολύ ψαρωτικό το στόρι προς το παρόν.

Εκτός απ’ τον Al Pacino, πρωταγωνιστούν οι Logan Lerman (The Perks of Being A Wallflower), Josh Radnor (How I Met Your Mother) και Kate Mulvany (The Great Gatsby).

***

Και μην ξεχνάς! Αν θες να μάθεις για το πιθανώς στοιχειωμένο σετ της ‘Έκτης Αίσθησης’, άκου το Halloween podcast μας για τα 20 χρόνια της εμβληματικής ταινίας, με αποκλειστικές δηλώσεις από τον ίδιο τον M. Night Shyamalan!

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ AL PACINO

Το τρέιλερ για το ‘Irishman’ του Martin Scorsese
Πατσίνο ή Ντε Νίρο;
Quiz: Πόσο καλά ξέρεις τον κινηματογραφικό Αλ Πατσίνο;

Κεντρική Φωτογραφία: AP Photos