ΣΙΝΕΜΑ

6 πράγματα που μας εξόργισαν στο τρέιλερ του Αλαντίν

Στα χτεσινά βραβεία Grammy ένα τρέιλερ ήταν αυτό που μονοπώλησε εν τέλει το ενδιαφέρον μας.

Χτες απονεμήθηκαν τα μουσικά βραβεία Grammy, σήμερα όμως οι περισσότεροι μιλούν για το τρέιλερ της live action μεταφοράς του Αλαντίν της Disney, το οποίο είναι πιο εκνευριστικό και από τα βιντεάκια με τις οδηγίες εγκατάλειψης που παίζουν κάθε φορά που πιάνει λιμάνι το πλοίο -τουλάχιστον εκείνα όμως έχουν λόγο ύπαρξης. Δείτε και από μόνοι σας:

ΛΟΥΜΙΔΗΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ

Ο Ιάγκο, o παπαγάλος του Τζαφάρ που στο τέλος έγινε καλός και πήγε με το μέρος του Αλαντίν, είχε μια πολύ έντονη προσωπικότητα, την οποία δεν είδαμε καθόλου στο τρέιλερ. Στην πρώτη σκηνή τον βλέπουμε να πετάει με κακό CGI και το μόνο που δίνει μια ένταση στη σκηνή είναι η υπέροχη μουσική της ορίτζιναλ ταινίας.

ΑΚΑΚΟΣ ΤΖΑΦΑΡ

Τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα, όταν ανοίγει το στόμα του ο Τζαφάρ και προστάζει εντελώς ξενέρωτα τον ξενέρωτο Αλαντίν. Το φιδίσιο σκήπτρο του, που στο παιδικό ήταν το ίδιο τρομακτικό με τον Τζαφάρ είναι επίσης ανύπαρκτο. Το πιο τρομακτικό της σκηνής είναι ο Ιάγκο, απλά επειδή μοιάζει περισσότερο με γεράκι παρά με παπαγάλο.

ΑΚΑΚΗ ΣΠΗΛΙΑ

Η σπηλιά τίγρης είναι σε μέγεθος μικρότερη από τον Αλαντίν και τα χαρακτηριστικά της δεν διακρίνονται καν στη σκηνή. Όταν φτιάχναμε φάτνη για τη σχολική παράσταση τα Χριστούγεννα στο δημοτικό ήταν πιο εντυπωσιακή από αυτό.

ΚΑΚΟ CGI

Ζούμε στα 80s.

ΨΟΦΙΟΙ ΑΛΑΝΤΙΝ ΚΑΙ ΓΙΑΣΜΙΝ

Δεν θέλω να φανταστώ τι μαρτύριο θα είναι το ‘A whole new world’.

ΤΟ ΤΖΙΝΙ ΤΟ ΤΖΙΝΙ ΤΟ ΤΖΙΝΙ

Σαν κένταυρος από τον Ηρακλή και τη Ζήνα ο Will Smith πλησιάζει τον Αλαντίν, που ούτε το ότι έβγαλε ένα τζίνι από μια λάμπα δεν κατάφερε να τον κάνει να αποκτήσει κάποια έκφραση στο πρόσωπο. Ο Will Smith από την άλλη υπερπροσπαθεί με θλιβερό τρόπο να φανεί αστείος σε έναν ρόλο που γράφτηκε πάνω στον Robin Williiams. Το μόνο αστείο από τη σκηνή ήταν ότι μας θύμισε αυτό: