ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Αναλύουμε την πρώτη εμφάνιση της Pamela Anderson στο Baywatch

Μια σταρ αναδύθηκε από τα κύματα του ποταμού.

Ακόμα και να μην έχεις δει ποτέ το Baywatch, έχεις σίγουρα την εικόνα της Pamela Anderson να τρέχει στην άμμο φορώντας το κόκκινο εκείνο ολόσωμο. Στην πρώτη της όμως εμφάνιση στη σειρά δεν έτρεξε στην άμμο ούτε κολύμπησε κόντρα στο κύμα, αλλά έκανε χαμογελαστή κανόε καγιάκ σε έναν ποταμό και μετά έπαιξε σαξόφωνο στις όχθες του. Ναι, είναι αλήθεια αυτό που διαβάσατε, σαξόφωνο.

Το επεισόδιο, για το οποίο μιλάμε είναι το 1ο επεισόδιο της 3ης σεζόν, και στην αρχή βλέπουμε τον Μιτς, τον γιο του τον Hobbie, τον Εddie και τη Shauni να έχουν πάει εκδρομή και να τους μαγνιτίζει μια κοπέλα που κάνει κανό στον ποταμό.

Μετά ο Μιτς μαθαίνει ότι η κοπέλα λέγεται CJ και καταλαβαίνει ότι την ξέρει από παλιότερα που ήταν ναυαγοσώστρια. Πάει λοιπόν να τη βρει την ώρα που εκείνη παίζει κάζουαλι στην όχθη του ποταμού σαξόφωνο, το οποίο μαθαίνουμε είναι το μόνο που της άφησε ο γκόμενός της ο Larry, όταν τη χώρισε. Στη συνέχεια Eddie ρωτάει τον Μιτς “τι φάση η CJ” και ο Μιτς του απαντά ότι κάθε δύο μήνες οι γκόμενοί της, την παρατάνε. Γιατί ναι, αυτή είναι μία πολύ φυσιολογική πρώτη πληροφορία που θα έδινες σε κάποιον που σε ρωτάει για έναν ή μία παλιά σου φίλη. Μετά τα παιδιά της προτείνουν να ξαναγυρίσει μαζί τους στην παραλία και να αφήσει τον ποταμό, η CJ αποδέχεται, γιατί τίποτα δεν την κρατάει πια εκεί, and the rest is history.

Ας δούμε όμως τις πρώτες σκηνές της αγαπημένης μας CJ.

Και τώρα ας δούμε gif gif την ομολογουμένως καλύτερη και πιο εμπνευσμένη σκηνή του επεισοδίου. Τη CJ να παίζει σαξόφωνο.

Το Μιτς να την πλησιάζει σιγοπερπατώντας, για να την τρομάξει.

Πάμελα τρομάζει και Μιτς πέφτει στον ποταμό.

Χάσελχοφ προσπαθεί να είναι σέξι.

Πάμελα αβίαστα σέξι.

Και το καλύτερο:

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Το πληρέστερο review που έγινε ποτέ για το “Baywatch”
O θρυλικός Hasselhoff
Η αβάσταχτη ζωάρα του Hobie Buchannon