ΜΟΥΣΙΚΗ

Αντέχεις να ακούσεις τη Φραγκοσυριανή από τους Black Sabbath; Εμείς οριακά

O 'ιέροσυλος' που είχε μπερδέψει τον 'Θούριο' με τους Motorhead, επέστρεψε χειρότερος από ποτέ.

Έχει κάνει τα πάντα ο Ozzy, αλλά τα λιβάδια που είχε καπνίσει ο Μάρκος δεν τα είχε δει ούτε στα όνειρά του, οπότε ας αράξει λίγο να ηρεμήσει και εμείς να συνεχίσουμε σε αυτό που έχει σημασία. Στο mashup του ‘Paranoid’ με τη ‘Φραγκοσυριανή’.

Ο Αριστοτέλης Ρήγας επέστρεψε μετά το βέβηλο έπος του Θούριου (δεν παίζει να μην το έχεις δει), συνδυάζοντας τις δυο μεγάλες του αγάπες: την καφρίλα, το μέταλ, το ρεμπέτικο, τις περούκες, το YouTube, τις κουτσομούρες κτλ.

Στο βίντεο πρωταγωνιστεί και η Χρύσα Κατσαρίνη -άλλη stand up περίπτωση και εκείνη- και το όλο σκηνικό απόρριψης “γιατί δεν με θες κυρά μου, επειδή είμαι ψαράς-μεταλάς με ψεύτικο άθλιο μαλλί”- συμβαίνει σε κάποια ορίτζιναλ ψαραγορά και μπράβο τους.

Δες το βίντεο και έχε στο νου σου, ότι ο Ρήγας αυτά τα mashup τα κάνει και στις live παραστάσεις του, οπότε αυτή είναι μόνο μία μικρή δόση απ’ την ιδιοφυή καΐλα που ‘χει μέσα στον τρικαλινό εγκέφαλό του.

Τσέκαρε:

 

***

Και μην ξεχνάς! Αν θες να μάθεις για το πιθανώς στοιχειωμένο σετ της ‘Έκτης Αίσθησης’, άκου το Halloween podcast μας για τα 20 χρόνια της εμβληματικής ταινίας, με αποκλειστικές δηλώσεις από τον ίδιο τον M. Night Shyamalan!