ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Οι actions stars του “Expendables” γίνονται το υπερ ατού που πάντα όφειλαν να είναι.

Chuck Norris και John Travolta προστέθηκαν στους “Expendables” του Stallone. Ποιος θα ήταν το υπερ ατού;

Να σου θυμήσουμε λίγο τα ονόματα από την πρώτη ταινία. Sylvester Stallone, o σκηνοθέτης, εμπνευστής, πρωταγωνιστής και γενικός αρχηγός. Jason Statham από κοντά, δηλαδή ό,τι κοντινότερο σε απόλυτο action star έχουμε στο σινεμά σήμερα. Arnold Schwarzenegger και Bruce Willis σε cameo εμφανίσεις, που όμως φημολογείται πως θα είναι κανονικοί ρόλοι στο επερχόμενο σίκουελ.

Και μετά, πάμε. Jet Li. Mickey Rourke. Dolph Lundgren. Eric Roberts. Η λίστα δε μαζεύεται. Όταν είχε βγει είχαμε τρελαθεί όλοι, αλλά όπως πολλοί αρνητές σημείωναν, λείπουν ακόμα 3-4 βασικά ονόματα. Όπως ο Jean-Claude Van Damme. O Steven Seagal. O Chuck Norris. Οπότε για το σίκουελ, ξεκινάμε από αυτό το τελευταίο.

Το πρόβλημα διορθώθηκε, και ο Chuck Norris θα γίνει κι αυτό μέλος των “Expendables”! Όσο για τον Βέλγο σούπερ σταρ, προστέθηκε κι εκείνος στο καστ, αλλά με όρο να μην συμπεριληφθεί ο κοτσιδάκιας Seagal. Τι να γίνει, δε μπορεί να τα έχεις όλα.

Οπότε για το “Expendables 2” που ξεκινά γυρίσματα το Σεπτέμβριο, πλησιάζουμε ακόμα περισσότερο στο ιδανικό καστ. Πρόσθεσε κι έναν John Travolta για έξτρα ‘80s πόντους, κρατάμε και την σέξι Charisma Carpenter που επιστρέφει από το πρώτο φιλμ (καλοδεχούμενη), και γελάμε στο ενδεχόμενο να κάνει εμφάνιση (όπως φημολογείται) και ο σάχλας Ryan Seacrest που για κάποιο λόγο είναι φίλος του Stallone.

Βάλτα όοοολα αυτά μαζί λοιπόν, και τι έχεις; Ναι, ναι, το απόλυτο υπερ ατού.

Παίζεται με τους γνωστούς κανόνες υπερ ατού, με μια μόνο υποσημείωση: Το βάρος του Travolta θα δεις πως είναι μεταβλητή, άρα στην κατογορία εκείνη ο νικητής κρίνεται με άλλο τρόπο. Πέτρα-ψαλίδι-μολύβι-χαρτί; Ζάρια; Ο πρώτος που θα πάρει τηλέφωνο γυναίκας στο μπαρ; Ό,τι αποφασίσετε.

Κατευθύνσου στο photostory για τις κάρτες, και καλά μοιράσματα.

 

Παρακαλούμε, δεν κάνει τίποτα.