ΣΙΝΕΜΑ

Αθάνατη Kate Beckinsale και φαλακρός McConaughey στα τρέιλερ της ημέρας

‘Underworld’ μάχες μέχρι θανάτου και αναζήτηση χρυσού στην Ινδονησία.

Επιστροφή στα πάτρια για την Kate Beckinsale και στις μεταμορφώσεις για τον Matthew McConaughey παρακάτω.

‘Underworld: Blood Wars’

Δε λέει να μεγαλώσει η Kate Beckinsale και δεν το λέμε επειδή θα υποδυθεί για ακόμα μία (και τελευταία) φορά την Selene.

Το franchise του ‘Underworld’ θα δώσει την τελευταία μάχη του με το ‘Underworld: Blood Wars’ και τη Selene να κρύβει κάποιους ακόμα άσσους στο μανίκι της. Ανάμεσα σ’ αυτούς δε θα είναι ο Scott Speedman που δε θέλησε να επιστρέψει στον ρόλο του Michael Corvin, αλλά οι νέες προσθήκες στις δυνάμεις του καστ έχουν ενδιαφέρον, κυρίως η φύσει μυστηριώδης Laura Pulver από ‘Sherlock Holmes’ και ο Tobias Menzies που τα τελευταία χρόνια, από ‘Game of Thrones’ και ‘Outlander’, μέχρι ‘The Night Manager’ και ‘The Honourable Woman’, έχει παίξει εκ διαμέτρου αντίθετους ρόλους.

Και η ίδια η Beckinsale όμως φαίνεται σε φόρμα, έχοντας μάλιστα περάσει μία χρονιά με καλή δημοσιότητα για τη δουλειά της στην ταινία εποχής ‘Love & Friendship’, μία από τις πιο υποτιμημένες ερμηνείες της χρονιάς.

‘GOLD’

Τη γιορτάσαμε κι ο McConaughey κι εμείς τη McConaissance, αλλά μάλλον τελικά τον ματιάσαμε γιατί όλες του οι επιλογές από τότε δεν έχουν φέρει τα αποτελέσματα που περίμενε.

Η γκίνια του όμως παίζει να σπάσει με το ‘Gold’, μία πραγματική ιστορία για ενός άτυχου επιχειρηματία που προσπαθεί να σηκώσει κεφάλι ψάχνοντας για χρυσό στις ζούγκλες της Ινδονησίας, σε συνεργασία με έναν γεωλόγο που υποδύεται ο Edgar Ramirez, ο ηθοποιός που γράψαμε ήδη ότι το Χόλιγουντ πρέπει να μάθει να τον εκμεταλλεύεται καλύτερα.

Αν δεν είναι η δεύτερη μεγάλη μεταμόρφωση του McConaughey αρκετός λόγος για να τσεκάρεις το ‘Gold’, σκέψου ότι η ταινία έχει γραφτεί και σκηνοθετηθεί από τον Stephen Gaghan του ενός Όσκαρ για το ‘Traffic’ του Steven Soderbergh και του δυνατού ‘Syriana’.