ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Αυτό το trailer θα σε πείσει να δεις το Lone Survivor

Το ONEMAN παρουσιάζει σε αποκλειστικότητα το πρώτο επίσημο trailer για την ταινία Lone Survivor του Peter Berg, με τους Mark Wahlberg, Emile Hirsch και Eric Bana.

Τέσσερις Αμερικανοί κομάντος του πολεμικού Ναυτικού  αναχώρησαν το καλοκαίρι του 2005 για τα σύνορα Αφγανιστάν-Πακιστάν για μία αναγνωριστική αποστολή, με στόχο να καταγράψουν τη δραστηριότητα ενός ηγέτη της Αλ Κάιντα, του Ahmad Shah.  Παγιδευμένοι στα βουνά του Αφγανιστάν  απέναντι σε μια μεγάλη ετοιμοπόλεμη ομάδα Ταλιμπάν, οι τέσσερις άνδρες καλούνται να πάρουν αποφάσεις που θα καθορίσουν τη ζωή τους και να βρουν τη δύναμη και το κουράγιο να μείνουν στη μάχη μέχρι το τέλος. Πέντε μέρες αργότερα, μόνο ένας από αυτούς τους στρατιώτες θα μείνει ζωντανός.

 

Ο Μαρκ Γουόλμπεργκ υποδύεται τον Μάρκους Λουτρέλ, τον μοναδικό επιζώντα της επιχείρησης και συγγραφέα  του ομώνυμου βιβλίου, το οποίο αποτέλεσε πηγή έμπνευσης καθώς περιγράφει με μοναδικό τρόπο τις δοκιμασίες και τη δύναμη του ανθρώπινου πνεύματος όταν ξεπερνάει τα σωματικά και ψυχικά όρια.

Μαζί του, ως μέλη της ομάδας SEAL, οι Τέιλορ Κιτς, Έμιλ Χιρς, και Μπεν Φόστερ

 

Η αληθινή ιστορία μιας τραγικής για τις αμερικανικές ειδικές δυνάμεις αποστολής στο Αφγανιστάν μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη.

Πρόκειται για την ιστορία του μοναδικού επιζώντα της Επιχείρησης Redwing, Marcus Luttrell.

Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο Best seller

Πρωταγωνιστούν: Μάρκ Γουόλμπεργκ, Εμίλ Χιρς, Έρικ Μπάνα, Μπεν Φόστερ, Τέιλορ Κιτς

Σκηνοθέτης: Πήτερ Μπεργκ (Collateral, Battleship)

Είδος: Πολεμική περιπέτεια

H ταινία προβλήθηκε στο AFI Festival (7-14/11) αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές, ενώ αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στα φετινά Oscar.

20 Φεβρουαρίου 2014 στους Κινηματογράφους από την Audio Visual