ΜΟΥΣΙΚΗ

Bandage on Tour, μέρα 4η: Από το Βελιγράδι στη Βιέννη

Οι Bandage μας γράφουν το ημερολόγιο της ευρωπαϊκής τους περιοδείας.

Κάθε μέρα για τις επόμενες 2 βδομάδες, η πανκ μπάντα Bandage θα μας γράφει ένα γράμμα από το βαν της ευρωπαϊκής τους περιοδείας. Πολλά live, πολλές εικόνες, πολλή μουσική και πολλά χιλιόμετρα μας περιμένουν.

***

Μέρα τέταρτη.

Η Σερβία ανέκαθεν ήταν ένας από τους αγαπημένους μας προορισμούς. Εκεί, έχουμε γνωρίσει κάποιους από τους πιο φιλόξενους και φιλικούς ανθρώπους. Ένας από αυτούς είναι ο Deki ο οποίος φιλοξένησε τους μισούς από εμάς.

Γύρω στις 12 η ώρα το μεσημέρι, μετά από κάποιες απίθανες συζητήσεις που προηγήθηκαν το χθεσινό βράδυ μαζί του, όπως κάθε φορά άλλωστε (και βλέποντας σε επανάληψη το ματς Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού  στην τηλεόραση), με σκουντάει και με ξυπνάει ο οικοδεσπότης. Ετοιμαστήκαμε και συναντήσαμε τους υπόλοιπους στο κέντρο του Βελιγραδίου όπου κάποιοι φάγανε φαλάφελ για πρωινό, και κάποιοι ντόνατς από το σούπερ μάρκετ. Πήγαμε στο κλαμπ που παίξαμε, πακετάραμε όλα μας τα πράματα και ξεκινήσαμε για το μαραθώνιο ταξίδι μας προς την Βιέννη.

Ύστερα από 12 ώρες ταξίδι, με πολλές στάσεις για τουαλέτα / ξέπιασμα / βενζίνη και με μια ανεξήγητη καθυστέρηση (από μεριάς των Κροατών αστυνομικών) στα σύνορα, φτάσαμε γύρω στις 6 τα ξημερώματα στην Βιέννη.

Επικρατεί παράνοια από την εξάντληση, ο Δημήτρης από Pale Oaks κοιμάται ήδη στο τιμόνι και κάποιοι δίνουν μάχη για να περπατήσουν από το πιάσιμο. Παρκάρουμε τα οχήματα και συναντάμε τον πολύ καλό μας φίλο, οικοδεσπότη για τις επόμενες 2 μέρες και διοργανωτή του live μας στην Βιέννη, Δημήτρη. Αρχίζει να ξημερώνει και όλοι μας πέφτουμε για ύπνο, χωρίς καν να πούμε καληνύχτα ο ένας στον άλλον.

Τα λέμε αύριο.

*Bandage Tour: tour info | facebook | bandcamp | instagram

Οι Bandage κλείνουν την περιοδεία τους το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στο Six Dogs. Κάθε μέρα θα μας γράφουν από το πούλμαν της περιοδείας.

BANDAGE ON TOUR:

Μια πανκ περιοδεία στα Βαλκάνια
Μέρα 1: Θεσσαλονίκη
Μέρα 2: Βελιγράδι
Μέρα 3: Στο κέντρο του Βελιγραδίου