ΜΟΥΣΙΚΗ

Bandage on Tour, μέρα 6η & 7η: Λουκέρνη και live σε κτίριο πρώην φυλακών

Οι Bandage μας γράφουν το ημερολόγιο της ευρωπαϊκής τους περιοδείας.

Κάθε μέρα για τις επόμενες 2 βδομάδες, η πανκ μπάντα Bandage θα μας γράφει ένα γράμμα από το βαν της ευρωπαϊκής τους περιοδείας. Πολλά live, πολλές εικόνες, πολλή μουσική και πολλά χιλιόμετρα μας περιμένουν.

***

Bandage μέρα έκτη και έβδομη.

Νικήτας (drums).

Hello! Σας λείψαμε; No Internet connection γιατί χτες ήμαστε όλη μέρα στο δρόμο! 800 περίπου χλμ από Βιέννη για Λουκέρνη! Και ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

Δεύτερο day off στη Βιέννη και βγήκαμε πάλι στους δρόμους στη χριστουγεννιάτικα στολισμένη Βιέννη, περνώντας πάλι από το BRASS MONKEY, στο beerlovers και καταλήξαμε σε ένα pre Christmas party celebration στο κέντρο της Βιέννης, στην Όπερα!

Κάπου αργά τη νύχτα επιστρέψαμε στο σπίτι του Δημήτρη (την ατομάρα που φοιτεί στη Βιέννη και οργάνωσε την όλη φάση), φάγαμε φακές, και κοιμηθήκαμε νωρίς (γύρω στις 02:00) για να ξυπνήσουμε στις 06:00 όπου φορτώσαμε το βαν για Ελβετία, Λουκέρνη!

Ύστερα από 12 περίπου ώρες στο τιμόνι, χαζεύοντας το τοπίο, φτάσαμε στη Λουκέρνη στο Sedel (πρώην φυλακές) και ξεκίνησε κατευθείαν το soundcheck. Πρόκειται για ένα κτίριο φυλακών που χρησιμοποιείται τώρα για live shows και πρόβες, όπου κάθε κελί είναι και από ένα practice room κάποιας μπάντας. Στο Sedel έχουν παίξει μπάντες όπως Mad Sin, Agnostic Front, Boy Sets Fire… Θα μπορούσα να γράφω ώρες για το Sedel!

Το live πάααααρα πολύ καλό με πολύ καλό ήχο!

Κάπου γύρω στις 02:00 πέφτουμε για ύπνο… Αύριο Salzburg!

Καληνύχτα!

*Bandage Tour: tour info | facebook | bandcamp | instagram

Οι Bandage κλείνουν την περιοδεία τους το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στο Six Dogs. Κάθε μέρα θα μας γράφουν από το πούλμαν της περιοδείας.

BANDAGE ON TOUR:

Μια πανκ περιοδεία στα Βαλκάνια
Μέρα 1: Θεσσαλονίκη
Μέρα 2: Βελιγράδι
Μέρα 3: Στο κέντρο του Βελιγραδίου
Μέρα 4: Από το Βελιγράδι στη Βιέννη
Μέρα 5: Βιέννη και διπλός ελληνικός