ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Big Brother: Το νέο τρέιλερ έκατσε λίγο εδώ με τη νεολαία

Ο Σκάι ξαναφέρνει για κάποιο λόγο το 'Big Brother' και το τρέιλερ μιλάει στους νέους.

Εκτός από το πρώτο τρέιλερ του Mega έχουμε ένα ακόμα blast from the past, αφού κυκλοφόρησε και το νέο τρέιλερ του Big Brother.  To Big Brother επιστρέφει 20 σχεδόν χρόνια μετά την πρώτη προβολή του στον Αντ1. Ήταν το πρώτο ριάλιτι που προβλήθηκε στην ελληνική τηλεόραση, έχρισε τον Μικρούτσικο ρέι των ριάλιτι και άνοιξε τον δρόμο για όλα τα υπόλοιπα.

Το 2001, η επιτυχία ήταν σε τέτοιο βαθμό μεγάλη, που δεν υπάρχει σπίτι που να μην έκανε Πρωτοχρονιά με τον Τσάκα να γκρεμίζει το τραπεζάκι του Big Brother. Την επόμενη σεζόν είχε λίγο μικρότερη επιτυχία, έτσι το 2003 επανήλθε με αρκετά διαφορερική μορφή, ως ‘Τhe Wall’, αλλά η τηλεθέαση έπεσε ακόμα περισσότερο. Το 2005 επανήλθε στην πιο ντροπιαστική του μορφή ως ‘Big Mother’ με παρουσιάστρια τη Στεφανίδου και πήγε άπατο. Έτσι νομίζαμε πως είχαμε τελειώσει με αυτό το παιχνίδι.

Προς μεγάλη έκπληξη όλων ο Alpha, το επανέφερε με παρουσιάστρια τη Ρούλα Κορομηλά και ίσως αυτή τελικά να ήταν η πιο ντροπιαστική του μορφή. Πάλι δεν πήγε καλά, έτσι πάλι νομίζαμε ότι είχαμε ξεμπερδέψει με αυτό το παιχνίδι.

Προς ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη όλων, το ‘Big Brother’ όμως ξανά-επιστρέφει. Αυτή τη φορά από τη συχνότητα του Σκάι, και αυτή τη φορά αποφασισμένο να κάτσει λίγο εδώ με τη νεολαία. Επιστράτευσε λοιπόν όλη τη δημιουργικότητα του δημιουργικού κάποιων Ελλήνων Mad Men και δημιούργησε ένα πραγματικά όμορφο για ριάλιτι, έξω από τα συνηθισμένα, τρέιλερ. Αυτό.

Σε καλεί λοιπόν ο Big Brother να ξεφύγεις από το κινητό και την οικογένεια και να γράψεις τη δική σου ιστορία μέσα στο σπίτι.