ΜΟΥΣΙΚΗ
SPONSORED

Black Coffee: Η μεγαλειώδης εμφάνιση του διάσημου DJ και το αξέχαστο party με Grey Goose vodka

Μια βραδιά από την οποία δεν έλειψε κανείς.

Ο μοναδικός Black Coffee, ο πιο διάσημος DJ και μουσικός παραγωγός της γενιάς του, ήταν ο κυρίαρχος πρωταγωνιστής του αξέχαστου sold-out live την περασμένη Παρασκευή, με μεγάλο χορηγό την Grey Goose, την απόλυτα party premium vodka.

Σε μια ανεπανάληπτη βραδιά στο αθλητικό συγκρότημα του Φαλήρου (Tae Kwon Do), ο ήχος του Black Coffee ενθουσίασε πάνω από 6000 fans της μουσικής του ιδιοφυίας. Η Grey Goose premium vodka έδωσε το vibe σε ένα από τα πιο δυναμικά party που κράτησε μέχρι το πρωί.


Από την αρένα έως το VIP και με party dress code εμπνευσμένο από τις εμφανίσεις του star DJ σε κορυφαία venues σε όλον τον κόσμο, από την Tulum και την Ibiza μέχρι το Μαϊάμι και τη Μύκονο, το πιο δυναμικό κοινό της πόλης έζησε μια αξέχαστη βραδιά με τη γαλλικής προέλευσης Grey Goose premium vodka να απογειώνει την εμπειρία.

Σχετικά με την Grey Goose Premium Vodka

H Grey Goose, η βότκα με την καλύτερη γεύση στον κόσμο, παράγεται αποκλειστικά με υλικά απαράμιλλης ποιότητας. Κάθε σταγόνα της αποστάζεται και εμφιαλώνεται στη Γαλλία, με μια συνταγή και διαδικασία που παραμένει αμετάβλητη από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας της.

Χρησιμοποιούνται μόνο δύο συστατικά – σιτάρι από την περιοχή Picardie της Γαλλίας και νερό από τη φυσική, υπόγεια πηγή στο Gensac-la-Pallue. Η διαδικασία απόσταξης αναδεικνύει την πραγματική σημασία αυτών των συστατικών.

Η τεχνογνωσία του Cellar Master της Grey Goose, François Thibault, εξασφαλίζει την απαράμιλλη απαλότητα και εξαιρετική γεύση. Το χαρτοφυλάκιο της Grey Goose αποτελείται από την Grey Goose Original και από τις αρωματισμένες βότκες Grey Goose La Poire, Grey Goose L’Orange και Grey Goose Le Citron.

Scroll down για να δείτε περισσότερα highlights της βραδιάς…