ΤΑΙΝΙΕΣ

Black Panther τρέιλερ: Η Marvel αποκαλύπτει την επιστροφή στη Wakanda

Το πρώτο μεγάλο τρέιλερ του Wakanda Forever είναι εδώ. Ποιο θα είναι το πρόσωπο που θα φορέσει τη στολή του Black Panther;

Το Comic Con του San Diego μάς πρόσφερε την πρώτη μας ματιά σε μία Wakanda χωρίς τον Chadwick Boseman και χωρίς τον Black Panther – προς το παρόν τουλάχιστον αν κρίνουμε από το τελευταίο καρέ του τρέιλερ.

Το τρέιλερ του Black Panther: Wakanda Forever ντύνεται με μία λυρική διασκευή του Alright του Kendrick Lamar, από υδάτινες εικόνες της Wakanda, φυσικά από φουτουριστική τεχνολογία, αλλά και από μία τελετή με τους κατοίκους της Wakanda ντυμένους στα λευκά. Κάποια κηδεία; Το πιθανότερο.

Ο Ryan Coogler, σκηνοθέτης του πρώτου και του δεύτερου Black Panther, αλλά σίγουρα και η ίδια η Marvel, θα στήριζαν σίγουρα μία ευκαιρία για το καστ και τους φαν να πενθήσουν την απώλεια του Boseman μέσα από τη νέα ταινία, άρα μάλλον πρόκειται για την κηδεία του T’Challa.

Άλλωστε όπως ακούμε την Angela Bassett να λέει στον ρόλο της Ramonda, «είμαι η βασίλισσα του πιο ισχυρού έθνους στον κόσμο και ολόκληρη η οικογένειά μου έχει πεθάνει».

Ποιο είναι όμως το νέο πρόσωπο πίσω από τη μάσκα του Black Panther που βλέπουμε στο τέλος του τρέιλερ;

Ο σεναριογράφος-σκηνοθέτης Coogler ανέβηκε στη σκηνή του Comic Con για να συζητήσει το sequel, και όπως ήταν αναμενόμενο τον θάνατο του Boseman.

«Θα είναι δύσκολο να το ακολουθήσουμε [το Black Panther 1], αλλά θα προσπαθήσουμε», ανέφερε. «Έχουν περάσει πέντε χρόνια από τότε που ήμουν εδώ. Είχα καθίσει εκεί και κάναμε την πρεμιέρα των πρώτων πλάνων από το Black Panther 1 και δίπλα μου καθόταν ο T’Challa μας, ο αείμνηστος και σπουδαίος Chadwick Boseman»

.

Αφού ανακάλεσε πως σε εκείνη την πρώτη του επίσκεψη στο Comic Con ο Boseman τού έσφιγγε τον ώμο καθώς παρουσίαζαν τα πρώτα πλάνα, ο Coogler είπε, «νιώθω το χέρι του πάνω μου αυτή τη στιγμή, σας το υπόσχομαι».

Ο δημιουργός πρόσθεσε επίσης κάποιες πληροφορίες για το sequel, όπως ότι «πηγαίνει σε νέα μέρη στη Wakanda που δεν έχουμε ξαναδεί και σε νέα μέρη στο Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel».