ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

O O.T. Fagbenle του Black Widow για τη Scarlett Johansson και τα ξεφαντώματα των θεών

Στη μοναδική συνέντευξη συντελεστή του Black Widow σε ελληνικό μέσο, το OneMan μιλά με το δεξί χέρι της Scarlett Johansson στην πολυαναμενόμενη περιπέτεια της Marvel.

Ύστερα από σχεδόν 2 χρόνια, έχουμε ξανά ταινία Marvel. Το Black Widow της Cate Shortland κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα ύστερα από αλλεπάλληλες καθυστερήσεις λόγω πανδημίας, εκκινώντας επιτέλους την Phase Four των κινηματογραφικών Marvel περιπετειών.

Με 8 ταινίες τα επόμενα 2 χρόνια είναι σίγουρο πως θα δούμε κάθε είδους περιπέτεια, από διαστημικά έπη μέχρι πολεμικές τέχνες, όμως το Black Widow που έρχεται πρώτο, παρουσιάζει μια διαφορετική προσέγγιση. Είναι μια ιστορία στο παρελθόν της Natasha της Scarlett Johansson, όταν σε ένα διάλειμμα από τις περιπέτειές της με τους Avengers συγκέντρωσε μια δική της ομάδα-οικογένεια για να επιλύσει μια δική της υπόθεση.

Το Black Widow κυκλοφορεί στις αίθουσες την Πέμπτη 8 Ιουλίου από την Feelgood Entertainment.

Δίπλα της η Florence Pugh, ο David Harbour και η Rachel Weisz. Αλλά και, σε έναν ρόλο που υπονοεί μια μακρά σχέση ανάμεσά τους, ο O.T. Fagbenle. O ηθοποιός που πρωτοείδαμε στο Handmaid’s Tale αναλαμβάνει στο Black Widow το ρόλο του Rick Mason, βοηθώντας τη Natasha σε κρίσιμες στιγμές της περιπέτειάς της.

Μιλήσαμε αποκλειστικά με τον ηθοποιό για το ρόλο του στην ταινία, για τη συνεργασία του με την Scarlett Johansson και για το γιατί πιστεύει πως αυτές οι υπερηρωικές περιπέτειες συνεχίζουν να γοητεύουν τόσο πολύ το κοινό.

*Το Black Widow κυκλοφορεί στις αίθουσες την Πέμπτη 8 Ιουλίου από την Feelgood Entertainment.