ΣΙΝΕΜΑ

Στο τελευταίο της τρέιλερ, η Black Widow δεν θέλει πια να κρύβεται

Πριν την τελευταία της ηρωική πράξη, η Black Widow βρίσκει την οικογένειά της και αποφασίζει να σταματήσει να τρέχει μια για πάντα.

Περάσαμε πολλά χρόνια ακούγοντας ότι δεν ήταν ακόμα ώρα για σόλο ταινία με τη Black Widow. Μετά τις εξελίξεις του ‘Avengers: Endgame’ κιόλας, η επερχόμενη ταινία της μπορεί να μοιάζει με καθυστερημένη απόφαση. Μπορεί, από την άλλη, να γίνει και το πιο γλυκό αντίο στη Natasha. Οι περισσότεροι, άλλωστε, δεν ξέρουμε τι έχουμε μέχρι να το χάσουμε.

Στο τελευταίο τρέιλερ του ‘Black Widow’, βρίσκουμε χρονικά τη Natasha μεταξύ ‘Civil War’ και ‘Infinity War’, σε μια επανένωση με την περίπλοκη οικογένειά της.

Μαζί της θα δούμε τη Rachel Weisz στον ρόλο μίας κατασκόπου που έχει περάσει 5 φορές από το πρόγραμμα των Black Widows, τον David Harbour του ‘Stranger Things’ ως Red Guardian και την καταπληκτική Florence Pugh που έρχεται φρέσκια από την υποψηφιότητά της για Β΄Γυναικείο στα φετινά Όσκαρ με το δεξιοτεχνικό ‘Little Women’.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Cate Shortland του φεστιβαλικού χιτ ‘Τα Παιδιά του Πολέμου’, μία από τις 5 γυναίκες σκηνοθέτες με ταινίες-μπλοκμπάστερ φέτος.

Μία ακόμα σημείωση: Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Deadline, η prequel ταινία θα έχει και εμφάνιση από τον Iron Man. Έχε έτοιμα τα χαρτομάντιλα.

Η ‘Black Widow’ θα φτάσει πυροβολώντας στις αίθουσες την 1η Μαΐου 2020.

***

Δέκα χρόνια μετά το τέλος του ‘Lost’, η ομάδα του POP για τις Δύσκολες Ώρες επιστρέφει στο Νησί. Στην 4η σεζόν της σειράς τα πράγματα ξεφεύγουν (με την καλή έννοια). Τα Flash-forwards, νέοι χαρακτήρες εισβάλουν στο νησί, και η μυθολογία κεντράρεται με απόλυτη επιτυχία στα πρόσωπα του δράματος. Επίσης, The Constant!