ΣΙΝΕΜΑ

H Blake Lively επέστρεψε, αλλά όχι όπως τη φαντάζεσαι

Για τις ανάγκες του νέου της ρόλου στο ‘The Rhythm Section’.

Η Blake Lively πρωταγωνιστεί με τον Jude Law στο ‘The Rhythm Section’, ένα κατασκοπικό θρίλερ εκδίκησης βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του 1997.

Η Stephanie Patrick, την οποία υποδύεται, είναι μια γυναίκα που χάνει την οικογένειά της σε ένα ενορχηστρωμένο αεροπορικό δυστύχημα και από τότε βάζει σκοπό της ζωής να εκδικηθεί τον θάνατό τους.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν, η Blake Lively, ως Patricia, κυκλοφορεί undercover για τους σκοπούς της εκδίκησής της, παρακολουθώντας λογικά κάποιον από αυτούς που πρέπει να πληρώσουν.

Το κορίτσι μας -υπάρχει μια συμπάθεια εδώ στο PopCode– εμφανίζεται αρκετά διαφορετικό, σπάζοντας για πρώτη φορά την πάντα περιποιημένη εικόνα που έχουμε συνηθίσει.

Ο Ryan Reynolds συνεχίζοντας την αστεία σόσιαλ κόντρα που έχει ξεκινήσει μεταξύ τους πόσταρε στο Instagram του αυτό.

#nofilter

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

Για την ιστορία ο Ryan, στα γενέθλια της συζύγου το καλοκαίρι, πόσταρε χρόνια πολλά βάζοντας μια φωτογραφία τους, στην οποία η Blake ήταν κομμένη.

Και δύο μήνες μετά, στα γενέθλιά του, εκείνη του απάντησε ανεβάζοντας μια μισή του φωτογραφία μαζί με τον Ryan Gosling, με τον οποίο όλοι όσοι δεν το έχουν και πολύ με το Hollywood τους μπερδεύουν. (Κάτι ανάλογο με Adam Sandler – Ben Stiller, αλλά με περισσότερους λόγους).

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ

Blake Lively εναντίον καρχαρία: To ‘Shallows’ είναι η b-movie ταινιάρα επιβίωσης
Ας δώσει κάποιος το βραβείο του πιο θεού πατέρα στον Ryan Reynolds