ΜΟΥΣΙΚΗ

Μήπως για αυτά τα Χριστούγεννα να ζητήσεις διαζύγιο;

Oι Blink 182 κυκλοφόρησαν το “Not Another Christmas Song” και ζητούν ακριβώς αυτό.

Λίγο πριν τις γιορτές, οι υποψήφιοι για Grammy rockers Blink 182 κυκλοφόρησαν το “Not Another Christmas Song”. Το νέο τραγούδι έρχεται με ένα animated video του John McHone και δείχνει την μπάντα να βρίσκεται στο εργαστήρι του Αγ. Βασίλη και αμέσως μετά χαμός.

Το τραγούδι, όπως σε προκαταβάλει ο τίτλος του, δεν είναι ένα ακόμα χριστουγεννιάτικο τραγούδι. Όχι οι στίχοι δεν λένε κάτι ανάλογο με το “αυτό που ζητώ από τα Χριστούγεννά μου είσαι εσύ”. Αυτό ζητούν είναι διαζύγιο.

“Why can’t we get divorced for Christmas? ‘Cause it just isn’t the same”

Οι Blink 182 συμμετέχουν επίσης σε δύο σημαντικές κυκλοφορίες. Στο “P.S. I Hope You’re Happy” (με τους Chainsmokers) και στο “It’s All Fading To Black” (με τον XXXTentacion). Το τελευταίο album του group με τίτλο “Nine” κυκλοφόρησε από την Columbia Records και περιλαμβάνει τα singles “I Really Wish I Hated You”, το οποίο βρίσκεται λίγο πριν το Top10 στο Alternative Radio, “Darkside”, “Happy Days”, “Generation Divide” και “Blame It On My Youth”.

Από το ξεκίνημά τους το 1992 στο San Diego, οι Blink 182 έχουν πουλήσει πάνω από 50 εκατομμύρια albums παγκοσμίως, έχουν εμφανιστεί σε όλο τον κόσμο και έχουν επηρεάσει πολλές rock μπάντες της γενιάς τους. Οι Blink 182 είναι οι Mark Hoppus (φωνητικά, μπάσο), Travis Barker (drums) και Matt Skiba (φωνητικά, κιθάρα).